• Francesc a OMP


  Discurs a l’Assamblea OMP
 • Octubre 2019: Un mes missioner


  El Papa proposa celebrar un mes dedicat a la Missió en el centenari de Maximun Illud
 • Discurs del Cardenal Filoni a OMP


  "L’Evangeli mai està anunciat per complert. La missió és al cor de la fe"
 • Guia Compartir la Missió


  Propostes de Voluntariat Missioner i #VeranoMisión per a joves

EL DOMUND PER A JOVES

Aquest post va dirigit especialment als educadors d'adolescents i joves. Us recordem aquest parell d'eines per treballar el DOMUND a l'escola, l'institut i grups de joves. El primer és una presentació en Prezi. Està pensat per treballar a l'ESO. Pels que no coneixeu aquesta eina, es tracta d'una presentació per veure on-line. Poseu-lo a pantalla completa i aneu fent amb el "play":

Vosaltres mateixos podeu decidir si us interessa passar-ho complet als alumnes o bé triar una part o bé.... També ho podeu compartir amb els vostres alumnes per a que ho puguin treballar a casa. L'altra eina que us presentem és un poster de glogster. Pensada per treballar a grups de confirmació, grups de joves, etc. També és necessari tenir connexió a internet per poder veure els videos. És pot fer servir tal i com us el presentem. També es pot proposar als joves que acompanyeu que siguin creatius i facin el seu propi glogster .

Entra a glogster

Trobareu permanentment els enllaços entrant a la pestanya "recursos" d'aquest mateix blog. També ens agradarà rebre els vostres comentaris i suggeriments!

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!