• Francesc a OMP


  Discurs a l’Assamblea OMP
 • Octubre 2019: Un mes missioner


  El Papa proposa celebrar un mes dedicat a la Missió en el centenari de Maximun Illud
 • Discurs del Cardenal Filoni a OMP


  "L’Evangeli mai està anunciat per complert. La missió és al cor de la fe"
 • Guia Compartir la Missió


  Propostes de Voluntariat Missioner i #VeranoMisión per a joves

ADVENT MISSIONER


Durant l’Advent moltes parròquies, comunitats i escoles preparen símbols en la missa dominical amb nens, a l'aula escolar o de catequesi, per fer arribar més i millor el missatge de l'Advent.
Des la Infància Missionera us oferim una proposta d'itinerari per als quatre diumenges litúrgics.
Amb variants, adaptant-la a les vostres circumstàncies  és molt vàlida per viure l'Advent al centre escolar. Com l'últim diumenge cau molt proper al Nadal, en els centres escolars es pot realitzar l'activitat començant una setmana abans.

Què volem?
Volem que els nens tinguin ganes de preparar la vinguda del Senyor.  Busquem despertar l'escolta de la Paraula, el desig de l'oració i el compromís amb els més necessitats, començant per les situacions més properes.
Com fer-ho?
Descarrega aquí el quadernet Advent missioner que inclou la celebració  "Sembradors d'estrelles". 


Sembradors d’ ESTRELLES

Com ho fem
Es tracta de posar als transeünts un petit  adhesiu en forma d'estrella, per compartir l'alegria nadalenca i recordar a tots la Bona Nova: el naixement de Jesús. Amb aquest gest, també volem felicitat en nom dels missioners i missioneres, que, per amor a Crist  i a la humanitat, ho deixen tot i parteixen a altres terres per portar el missatge de Jesús.

Què volem aconseguir
Que els nens es sentin missioners i cridats a ser-ho. Que ells mateixos transmetin l'alegria del Nadal en nom dels missioners repartits pel món, difonent, igual que ells, la Bona Nova. Que l'anunci del Nadal i la seva esperança inundi els nostres carrers i arribi a tots amb gratuïtat. És bo recordar que no es demanen diners: només es demana un somriure.


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!