• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

Els grans llacs no estan tan lluny

Àlvar Sanchez en la seva participació
Dimarts passat,dins el curs sobre la Missió que organitza la delegació de Missions, a l'IREL, vam tenir el testimoni d'Àlvar Sánchez. Aquest jove jesuïta va compartir amb els assistents el que va viure durant un parell d'anys als camps de refugiats. Ens va parlar de la situació d'opressió i esclavatge en la que malviu la població del Congo, afectada per l'explotació del coltan i altres minerals necessaris per la fabricació de telèfons mòbils i altres dispositius electrònics. Més info sobre la situació al Congo.

Ens va parlar del seu treball en l'àmbit educatiu, juntament amb entitats locals, proporcionant condicions dignes per a l'educació dels joves; col·laborant així en un futur més pròsper.Més info sobre el servei que fan els jesuïtes amb els refugiats.

I finalment ens va donar raons des del cor per l'esperança, signes que, encara que no ens ho sembli, l'esperit de Déu continua bufant i actuant, allà on més és necessari.

Recordem que la propera sessió del curs tindrem el testimoni de Ramon Ribas, amb més de 30 anys de vida missionera al Txad. Dimarts, 20 a partir de les 19h. IREL Canonge Brugulat, 22
I dimarts vinent, Txad.

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!