• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

Carta de la Delegada de Missions a Lleida

Caritat Mercadé, delegada de Missions i de OMP, al bisbat de Lleida; escriu una carta en motiu de la celebració de la Infància Missionera. Us recordem que aquesta jornada està dedicada als infants. Per a que vagin coneixent la realitat missionera, per a que es facin conscients que ells també poden ser missioners. Per que ells també són protagonistes en la construcció d'un món millor.


Benvolguts, benvolgudes:

Pau i Bé

Quan encara ressonen les festes nadalenques, l’Església ens convida a celebrar la InfànciaMissionera que promou la cooperació espiritual (mitjançant l'oferiment del testimoni de la pròpia vida cristiana, l’oració i petits sacrificis per les missions), la cooperació material a través de l’“ofrena missionera” en la qual es materialitza l’ajuda econòmica que aporten els més petits i la cooperació voluntària en serveis missioners, col·laborant en totes les activitats missioneres que du a terme Infància Missionera.

El 27 de gener, la Jornada de la Infància Missionera ens proposa el lema “Amb els nens d’Europa... acollim a tots com Jesús”.

El missatge d’aquesta jornada posa l’accent  en l’acollir a tots, homes, dones i infants, com Jesús ha feu en vida. Ell ens crida a ser missioners per anunciar el seu amor sense por i amb alegria.

Des de l’any 2009 els nens d’Infància Missionera començaren un camí de 5 anys de durada per recórrer els cinc continents de la mà de Jesús i de l’Església.

Hem visitat tots els continents a la recerca de Jesús, que surt al nostre encontre, ens mostra el seu immens amor i ens convida a seguir-lo i estimar-lo amb tot el cor.

La infància missionera és una jornada de reflexió i solidaritat dels nens, joves i adults amb els nens de tot el món. Se’ns invita a tenir present i a trobar Jesús en el nostre continent  a ser acollidors i testimoni de Jesucrist. Des de l’amistat amb Jesús es pot contemplar la realitat del món, i a la vegada que se sent l’alegria que brolla del reconeixement de que tots som iguals.

Amb motiu d’aquesta jornada missionera hauríem de prendre el compromís de conèixer millor la  nostra realitat que es viu a Europa, pregar per les seves necessitats i solidaritzar-nos efectivament amb totes les obres que la nostra església està portant a terme en favor dels nens  aquest continent.



Caritat Mercadé i Melé
Delegada diocesana de Missions i OMP. Lleida

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!