• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

Ahir, a l'hora de l'Angelus, el Sant Pare, va recordar als missioners amb aquestes paraules "estem a prop de tots els missioners i missioneres, que treballen molt, sense fer soroll i donen la vida". A més a més, el papa Francesc ens fa una pregunta: Quina és la missió de l'Església?".


Benvolguts germans i germanes!

Avui celebrem la Jornada Mundial Missionera. Quina és la Missió de l'Església? Difondre en el món la flama de la fe, que Jesús ha encès en el món: la fe en Déu que és Pare, Amor, Misericòrdia  El mètode de la missió cristiana no és el proselitisme, és el de la flama compartida que escalfa l'ànima.

Dono gràcies a tots aquells que amb la pregaria i l'ajuda concreta, doneu suport a l'obra missionera, particularment la preocupació del bisbe de Roma per a la difusió de l'Evangeli.
En aquesta Jornada, estem prop de tots els missioners i missioneres, que treballen molt, sense fer soroll i donen  la vida. 
Com la italiana Afra Martinelli, que ha treballat durant molts anys a Nigeria: fa alguns dies va ser assassinada, en un robatori. Tothom ha plorat la seva mort, cristians i musulmans. L'estimaven molt. Ella ha anunciat l'Evangeli amb la vida, amb l'obra que ha realitzat, un centre d'educatiu. .Així ha difós la flama de la fe. Pensem en aquesta germana nostra i la saludem amb un aplaudiment.




0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!