• Francesc a OMP


  Discurs a l’Assamblea OMP
 • Octubre 2019: Un mes missioner


  El Papa proposa celebrar un mes dedicat a la Missió en el centenari de Maximun Illud
 • Discurs del Cardenal Filoni a OMP


  "L’Evangeli mai està anunciat per complert. La missió és al cor de la fe"
 • Guia Compartir la Missió


  Propostes de Voluntariat Missioner i #VeranoMisión per a joves

El Sant Pare posa els missioners com a exemple de fe.

El Papa Francesc, en la pregaria de l’Angelus del passat 6 d’octubre, va recordar que “el mes d’octubre, està dedicat especialment a les missions”. El Sant Pare ens convida a demanar al Senyor: “Augmenta’ns la fe!” i va posar com a exemple els missioners:

“Quantes persones en el nostre voltant, tenen aquesta fe forta, humil, que tant bé fa!” [...] Recordem a tants missioners, homes i dones que per portar l’Evangeli han superat obstacles de tota mena, donant la seva vida de veritat; com diu S. Pau a Timoteu: “Per tant, no t'avergonyeixis de donar testimoni de nostre Senyor ni t'avergonyeixis de mi, presoner per causa d'ell. Suporta juntament amb mi els sofriments a favor de l'evangeli, amb la fortalesa que ve de Déu. (2 Tm 1, 8).Però, això és cosa de tots, en la pròpia vida de cada dia es pot donar testimoni de Crist, amb la força de Déu, amb la força de la fe. Amb la fe petitíssima que nosaltres tenim, però que és forta, amb aquesta força donar testimoni de Jesucrist, ser cristians amb la vida. Amb el nostre testimoni!.

I d’on prenen aquesta força? La prenem de Déu en la pregaria. La pregaria és la respiració de la fe: en una relació de confiança, d’amor, no pot faltar el diàleg, i la pregaria és el diàleg de l'ànima amb Déu”.

Uneix-te en la pregària que demana el Sant Pare, pregant amb el Rosari missioner

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!