• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

En el dia Internacional dels Drets dels Infants

A la Xina, a Colòmbia, a Rumania o Sudàfrica, els missioners treballen per donar il·lusió i futur als infants. Com Íñigo Ilundain, missioner laic a Sudan. Anuncia l'Evangeli jugant a bàsquet. 
Iñigo Ilundain, de Navarra, va arribar a Sudan del Sud fa un mes i ja ha revolucionat els infants de la Missió. Ha aconseguit entusiasmar-los a través d'un equip de bàsquet, el "Dream Team".

"Quan el sol va perdent força, em poso les bambes i els pantalons curts i...cap al camp de bàsquet. Sempre trobo algun noi amb ganes de divertir-se i jugar una bona estona a bàsquet o qualsevol altra cosa. Ells són la raó principal per la que nosaltres estem aquí, és el futur d'aquest país. Necessitat de ciutadans, disposats a crear un bon futur per a tot el món. I encara que sembli mentida, algunes d'aquestes coses es poden transmetre amb l'esport.
 "Així passem la tarda, fins que la campana de l'església ens recorda que és hora de deixar la pilota. Qui vulgui, es pot atansar sota un arbre que hi ha al costat de l'església, i pregar. Resem el rosari en tres llengues que aquí es barrejen sense problemes: el bari, l'àrab i l'anglés". 
 Per llegir el testimoni complet, clica aquí


0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!