• Francesc a OMP


  Discurs a l’Assamblea OMP
 • Octubre 2019: Un mes missioner


  El Papa proposa celebrar un mes dedicat a la Missió en el centenari de Maximun Illud
 • Discurs del Cardenal Filoni a OMP


  "L’Evangeli mai està anunciat per complert. La missió és al cor de la fe"
 • Guia Compartir la Missió


  Propostes de Voluntariat Missioner i #VeranoMisión per a joves

En el dia Internacional dels Drets dels Infants

A la Xina, a Colòmbia, a Rumania o Sudàfrica, els missioners treballen per donar il·lusió i futur als infants. Com Íñigo Ilundain, missioner laic a Sudan. Anuncia l'Evangeli jugant a bàsquet. 
Iñigo Ilundain, de Navarra, va arribar a Sudan del Sud fa un mes i ja ha revolucionat els infants de la Missió. Ha aconseguit entusiasmar-los a través d'un equip de bàsquet, el "Dream Team".

"Quan el sol va perdent força, em poso les bambes i els pantalons curts i...cap al camp de bàsquet. Sempre trobo algun noi amb ganes de divertir-se i jugar una bona estona a bàsquet o qualsevol altra cosa. Ells són la raó principal per la que nosaltres estem aquí, és el futur d'aquest país. Necessitat de ciutadans, disposats a crear un bon futur per a tot el món. I encara que sembli mentida, algunes d'aquestes coses es poden transmetre amb l'esport.
 "Així passem la tarda, fins que la campana de l'església ens recorda que és hora de deixar la pilota. Qui vulgui, es pot atansar sota un arbre que hi ha al costat de l'església, i pregar. Resem el rosari en tres llengues que aquí es barrejen sense problemes: el bari, l'àrab i l'anglés". 
 Per llegir el testimoni complet, clica aquí


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!