• Missatge del Papa


  "El mal s’escamparà tant, que l’amor de molts es refredarà"
 • DIA DE HISPANOAMÈRICA 2018


  Esglèsies joves, alegria i esperança
 • JOVES I MISSIÓ


  “Escoltar als joves i fer-los protagonistes” Francesc
 • Guia Compartir la Missió 2018


  Propostes de voluntariat missioner per joves
 • TROBADA MISSIONERA DE JOVES 2018


  6 al 8 d’abril, El Escorial, Madrid
 • ANIMACIÓ MISSIONERA


  Recursos per l’animació missionera de joves
 • SUPERGESTO


  Revista missionera pels joves

Super gesto Novembre-desembre


Han passat alguns mesos des les JMJ al Brasil. Molts joves que van ser-hi presents, porten una petjada inesborrable, en la seva memòria, al seu cor. Per això és bo fer un balanç de la jornada des la  distància. Supergesto ho fa amb Juan Martínez, Cristina Rodríguez i Blanca Serres, representants de les Obres Missionals Pontifícies. 
Com ja s'està atansant el Nadal, el missioner Marcos Delgado Arce, ens aproxima a aquesta festa des la Missió de Nostra Senyora de Lourdes de Bougou, a Djougou, Benin; un dels països més empobrits del continent africà; dins un ambient musulmà. 
Supergesto promou un nou concurs literari: "Premi Montserrat Sarto". Està obert a persones entre 12 i 24 anys. Tracta senzillament que ens expliquin què han apres a través de la lectura d'un llibre. 
Lorenzo Silva, premi Planeta 2012, obre aquest Premi, amb la seva experiència personal sobre com la lectura l'ha enriquit. 
Finalment, trobareu un reportatge dedicat a la cultura "selfie", la moda dels autorretrats a les xarxes socials. El mateix Sant Pare Francesc, es va saltar el protocol del vaticà per fer-se una d'aquestes fotos amb un grup de joves. La foto va revolucionar internet. 


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!