• Prega i ajuda a les Vocacions


  22 d’abril- Jornada Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Crida, resposta i Missió


  Presentació Jornada de Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Missatge del Papa per les Vocacions


  "Escoltar, discenir, viure la crida del Senyor"
 • Què és Vocacions Natives?


  Una jornada de pregària i ajuda a les vocacions als Territoris de Missió
 • A qui ajuda Vocacions Natives?


  A 75.000 seminaristes i 6.500 novicis/es i 2000 formadors als territoris de missió
 • Com col•laborar?


  Amb un donatiu o amb una beca missionera per les Vocacions dels Territoris de Missió
 • Pregària Vocacional


  Recursos de pregària per l’oració diària a escoles i instituts

La revista Misioneros es presenta alegre, revolucionaria i missionera

El número de desembre de “Misioneros del tercer milenio”, ha volgut acabar aquest any amb “alegria missionera”. Així ho ha expressat en el titular de la seva editorial, recollint la primera exhortació apostòlica publicada pel Sant Pare; Evangelii gaudium. El document proposa que la “sortida missionera és el paradigma de tota l’obra de l’església” i que aquesta “ha d’arribar a tothom, (…) sobretot, als empobrits i als malalts, a aquells que acostumen ser menyspreats i oblidats”. I per aconseguir-ho s’opta pel canvi, per trobar i emprendre “nous camins” i “mètodes creatius”, per “una conversió pastoral i missionera, que no pugui deixar les coses com estan”.

Aquesta publicació de les OMP; també es mostra feliç amb la celebració de la Infància Missionera, el 26 de gener. Es presenta sota el lema: “els nens ajuden als nens”. Tota una declaració d’intencions d’aquesta Obra Pontifícia, que des de fa 170 anys, treballa per a promoure l’ajuda mútua entre els infants del món.
La revista també ha viatjat a Veneçuela, per a ser testimoni de primera mà del que ha estat el gran aconteixement missioner de l’any: la celebració del CAM 4-COMLA 9, que ha tingut lloc entre els dies 26 i el 30 de novembre. Un aconteixement al que van assistir més de 3.500 missioners i missioneres i que ha volgut suscitar en les esglésies d’Amèrica la passió per la missió universal.

Haití és un dels altres temes destacats de la revista. Quatre anys després del terratrèmol, la situació dels habitants d’aquell país no ha millorat en absolut. D’aquesta manera, Misioneros, ha volgut tenir un record per aquest poble, amb el reportatge “Haití, el gran oblidat”. 

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!