• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

La tasca missionera de les Germanetes dels Pobres

Els passats dijous, divendres i dissabte, les germanetes dels pobres; van preparar una paradeta de venda d’articles, elaborats pels usuaris de la residència d’avis de Lleida.
Desafiant el fred i la boira, les germanetes van obrir la seva paradeta a tocar de la plaça SantJoan. Al costat d'altres propostes d’oci, les germanetes buscaven assolir un doble objectiu missioner. En primer lloc, els objectes posats a la venda estaven elaborats pels mateixos avis de la residència: articles de regal elaborats amb materials reciclats, labors, i d’altres peces. La realització d’aquests objectes, en els tallers de manualitats; ocupa els avis, els ajuda a ser creatius i a desenvolupar les seves habilitats manuals.
En segon lloc, els diners recollits amb la venda, seran invertits en les diferents cases d’acollida de gent gran, que les germanetes gestionen arreu del món. La seva presència al carrer, també tenia una vessant sensibilitzadora. Les germanetes posen de relleu que a d’altres parts del món, els avis no tenen cap cobertura social. Per això, sovint estan desvalguts, exclosos de la societat. Les germanetes dels pobres, mitjà les comunitats que tenen arreu del món, ofereixen l’acollida que es mereixen aquells avis. Malgrat tot, no hi ha prou amb la bona voluntat i el bon saber fer. Per això necessiten recursos econòmics. Allò recollit amb la venda de productes, pot ser un gra de sorra per pal·liar tantes necessitats. Però no és suficient. Per això tota col·laboració amb la seva obra serà molt ben rebuda.

Des la Delegació de Missions volem agrair la tasca que fan les germanetes, el personal que hi treballa, i els voluntaris; per facilitar una vida digna als nostres avis. A Lleida i a qualsevol racó del món. 

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!