• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

"Una sola família humana, aliments per tothom"


Obres Missionals Pontifícies Espanya dóna suport a la campanya de Caritas Internacional
 Avui 10 de desembre, Dia Internacional dels Drets Humans, tindrà lloc el llançament mundial de la campanya "Una sola família humana, aliments per tothom", una iniciativa afavorida pel Papa Francesc i realitzada per la Confederació Caritas Internationalis. L'objectiu és acabar amb la fam per al 2025 .
A Espanya , Caritas i Mans Unides han decidit sumar els seus esforços i col·laborar de manera fraterna en la posada en marxa de la mateixa a nivell nacional.
Obres Missionals Pontifícies s'afegeix com a col·laboradora d’ aquestes dues institucions. En aquest sentit, el Director Nacional de les OMP Espanya, D. Anastasio Gil ha demanat a les delegacions de missions de cada diòcesi que es posin en contacte amb les delegacions de Caritas, perquè les Obres Missionals Pontifícies es facin presents en aquelles activitats que siguin compatibles amb el carisma específic d'Obres Missionals i es subratlli el caràcter evangelitzador d'aquestes accions.
El primer signe d'aquesta col·laboració serà unir-se a l’" Onada d'oració " que tindrà lloc avui dia 10 de desembre a les 12 del migdia , com a acte mundial de llançament de la campanya.
La campanya "Una sola família humana, aliments per tothom”, es basa en el principi que qualsevol canvi real s’ha d’originar primer, i sobretot en nosaltres mateixos, i en la nostra capacitat de veure el rostre de Jesús en els qui pateixen fam. Quan comencem a cercar profundament, en nosaltres mateixos, el nostre sentir sobre els temes vinculats a la fam,tant a casa, com fora , ens adonem que només treballant com una sola família humana, amb esperit de compassió i unitat, podrem finalment posar fi a una greu injustícia: que havent aliments suficients en el món, la gent encara passi gana .

Més informació a

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!