• Prega i ajuda a les Vocacions


  22 d’abril- Jornada Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Crida, resposta i Missió


  Presentació Jornada de Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Missatge del Papa per les Vocacions


  "Escoltar, discenir, viure la crida del Senyor"
 • Què és Vocacions Natives?


  Una jornada de pregària i ajuda a les vocacions als Territoris de Missió
 • A qui ajuda Vocacions Natives?


  A 75.000 seminaristes i 6.500 novicis/es i 2000 formadors als territoris de missió
 • Com col•laborar?


  Amb un donatiu o amb una beca missionera per les Vocacions dels Territoris de Missió
 • Pregària Vocacional


  Recursos de pregària per l’oració diària a escoles i instituts

"Una sola família humana, aliments per tothom"


Obres Missionals Pontifícies Espanya dóna suport a la campanya de Caritas Internacional
 Avui 10 de desembre, Dia Internacional dels Drets Humans, tindrà lloc el llançament mundial de la campanya "Una sola família humana, aliments per tothom", una iniciativa afavorida pel Papa Francesc i realitzada per la Confederació Caritas Internationalis. L'objectiu és acabar amb la fam per al 2025 .
A Espanya , Caritas i Mans Unides han decidit sumar els seus esforços i col·laborar de manera fraterna en la posada en marxa de la mateixa a nivell nacional.
Obres Missionals Pontifícies s'afegeix com a col·laboradora d’ aquestes dues institucions. En aquest sentit, el Director Nacional de les OMP Espanya, D. Anastasio Gil ha demanat a les delegacions de missions de cada diòcesi que es posin en contacte amb les delegacions de Caritas, perquè les Obres Missionals Pontifícies es facin presents en aquelles activitats que siguin compatibles amb el carisma específic d'Obres Missionals i es subratlli el caràcter evangelitzador d'aquestes accions.
El primer signe d'aquesta col·laboració serà unir-se a l’" Onada d'oració " que tindrà lloc avui dia 10 de desembre a les 12 del migdia , com a acte mundial de llançament de la campanya.
La campanya "Una sola família humana, aliments per tothom”, es basa en el principi que qualsevol canvi real s’ha d’originar primer, i sobretot en nosaltres mateixos, i en la nostra capacitat de veure el rostre de Jesús en els qui pateixen fam. Quan comencem a cercar profundament, en nosaltres mateixos, el nostre sentir sobre els temes vinculats a la fam,tant a casa, com fora , ens adonem que només treballant com una sola família humana, amb esperit de compassió i unitat, podrem finalment posar fi a una greu injustícia: que havent aliments suficients en el món, la gent encara passi gana .

Més informació a

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!