• Prega i ajuda a les Vocacions


  22 d’abril- Jornada Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Crida, resposta i Missió


  Presentació Jornada de Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Missatge del Papa per les Vocacions


  "Escoltar, discenir, viure la crida del Senyor"
 • Què és Vocacions Natives?


  Una jornada de pregària i ajuda a les vocacions als Territoris de Missió
 • A qui ajuda Vocacions Natives?


  A 75.000 seminaristes i 6.500 novicis/es i 2000 formadors als territoris de missió
 • Com col•laborar?


  Amb un donatiu o amb una beca missionera per les Vocacions dels Territoris de Missió
 • Pregària Vocacional


  Recursos de pregària per l’oració diària a escoles i instituts

Artesa de Lleida i Amèrica, una mica més a prop

Els infants de Catequesi d'Artesa de Lleida
Els nens i nenes de la parròquia d’Artesa de Lleida estan preparant la jornada de la Infància Missionera. Ells participaran, acompanyats dels seus pares i catequistes; en la Fira Missionera que tindrà lloc aquest dissabte 25. Per anar ben motivats, van convidar una missionera. La germana Maria Jesús Marco, va compartir amb ells i els seus pares, la  seva vida com a missionera a Llatinoamerica durant més de 30 anys. Amb una explicació farcida d’anècdotes, els nens es van poder fer una idea sobre com és la vida d’una missionera. Tot i que va treballar amb comunitats d’Argentina, Brasil i Equador, la germana Maria Jesús va centrar el seu testimoni en l’època que li tocà viure en aquest darrer país.
La seva vida missionera ha estat lligada principalment a l’educació dels infants en situacions de risc. La Maria Jesús explicava que ha vist molts misèria i molt dolor, però que no canviaria la seva vida per res del món. També ha vist l’alegria d’aquells que no tenen res material, però que posen tot el que són al servei dels altres. Aquesta, deia la germana; és la clau de la felicitat: servir als altres i trobar en la seva felicitat, la nostra pròpia.

Els nens i nens d’Artesa han conegut una realitat diferent. També han descobert que no cal ser gran per ajudar els altres. Està clar que encara són petits per ser missioners fora de casa nostra; però ja poden posar en pràctica les actituds d’un missioner: preocupació per les persones que tenim a prop, la pregària per ells i també per les persones que tenim més lluny, i compartir allò que tenim i som. 

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!