• Missatge del Papa


  "El mal s’escamparà tant, que l’amor de molts es refredarà"
 • DIA DE HISPANOAMÈRICA 2018


  Esglèsies joves, alegria i esperança
 • JOVES I MISSIÓ


  “Escoltar als joves i fer-los protagonistes” Francesc
 • Guia Compartir la Missió 2018


  Propostes de voluntariat missioner per joves
 • TROBADA MISSIONERA DE JOVES 2018


  6 al 8 d’abril, El Escorial, Madrid
 • ANIMACIÓ MISSIONERA


  Recursos per l’animació missionera de joves
 • SUPERGESTO


  Revista missionera pels joves

Hem tingut visita de... Carme San Martín

Carme San Martín, va passar a saludar-nos
 per la Delegació de Misions
La Carme San Martín, lleidatana; és una religiosa de la Sagrada Família d' Urgell. Mestra de professió, ha viscut durant 13 anys a Guinea Equatorial. Actualment està a Catalunya, mentre es solucionen els tràmits burocràtics que li han de permetre viatjar a una nova Missió: Mèxic. 
Durant els anys que ha estat a Guinea, les tasques que ha desenvolupat han estat relacionades amb l'educació dels infants. El servei més destacat ha estat en una escola per a nens i nenes entre tres i sis anys. Destacat, perque en aquella zona no és habitual l'escolarització d'infants en aquestes edats, i encara menys que sigui de qualitat; com la que s'esforçava a oferir la Carme amb la seva comunitat i el professorat local. 
A més a més, la Carme ha col·laborat en la formació de mestres. 
Com està passant en moltes congregacions i organismes religiosos; les germanes de la Sagrada Família a Guinea, s'han reubicat per poder estar al servei dels més necessitats. Per això la Carme ha estat destinada a compartir la seva vida en una nova comunitat, aquest cop a Valle de Santiago, Mèxic. Allà podrà continuar la seva missió, integrant-se en el treball que ja estan fent les seves germanes amb la població local, dins l'àmbit de l'educació no formal. 0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!