• Francesc a OMP


  Discurs a l’Assamblea OMP
 • Octubre 2019: Un mes missioner


  El Papa proposa celebrar un mes dedicat a la Missió en el centenari de Maximun Illud
 • Discurs del Cardenal Filoni a OMP


  "L’Evangeli mai està anunciat per complert. La missió és al cor de la fe"
 • Guia Compartir la Missió


  Propostes de Voluntariat Missioner i #VeranoMisión per a joves

Programa especial a 13TV per la Infància Missionera

Dissabte 25 de gener, de 12.45 a 14.45h. la cadena emetrà un programa especial dedicat a la Infància Missionera que serà presentat per Javier Alonso i Inma Soriano.

Un grup de 30 nens assistirà com a públic al programa i podrà participar activament en ell a través de preguntes fetes als convidats. 
Entre les persones convidades destaca  Rosa-Maria Ortega, metgessa, missionera a la RD Congo i Costa d'Ivori. També el jesuïta Xavier Illundain, colaborador de la revista Gesto. 
El corresponsal de la cadena a Roma, Evaristo San Miguel, entrevistarà a la secretaria de la Infància Misionera: Baptistine Ralamboarisom.
A més a més, hi haurà connexions telefòniques en directe amb altres missioners: Cirilo Santamaria, des de Guatemala i Julio Cuesta des de Filipines. Dues voluntàries missioneres participaran al programa i es sometran a les preguntes dels nens. Es tracta de dues joves de l'associació "Selvas amazónicas", que han viscut una experiència missionera d'estiu: la Mª Belen a la India, Etiopia, Argentina, Perú, República Dominicana i Portugal i la Raquel; a República Dominicana i Perú.  
Està prevista l'actuació dels protagonistes dels musicals: "El mago de Oz" i "La leyenda del unicornio".
Aquest programa vol ser interactiu, per això es podran enviar SMS al 28099 amb la paraula Ayuda misioneros. A través dels missatges, es destinarà 1.20 euros als projectes que financia la Infància Missionera. 


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!