• Missatge del Papa


  "El mal s’escamparà tant, que l’amor de molts es refredarà"
 • DIA DE HISPANOAMÈRICA 2018


  Esglèsies joves, alegria i esperança
 • JOVES I MISSIÓ


  “Escoltar als joves i fer-los protagonistes” Francesc
 • Guia Compartir la Missió 2018


  Propostes de voluntariat missioner per joves
 • TROBADA MISSIONERA DE JOVES 2018


  6 al 8 d’abril, El Escorial, Madrid
 • ANIMACIÓ MISSIONERA


  Recursos per l’animació missionera de joves
 • SUPERGESTO


  Revista missionera pels joves

Programa especial a 13TV per la Infància Missionera

Dissabte 25 de gener, de 12.45 a 14.45h. la cadena emetrà un programa especial dedicat a la Infància Missionera que serà presentat per Javier Alonso i Inma Soriano.

Un grup de 30 nens assistirà com a públic al programa i podrà participar activament en ell a través de preguntes fetes als convidats. 
Entre les persones convidades destaca  Rosa-Maria Ortega, metgessa, missionera a la RD Congo i Costa d'Ivori. També el jesuïta Xavier Illundain, colaborador de la revista Gesto. 
El corresponsal de la cadena a Roma, Evaristo San Miguel, entrevistarà a la secretaria de la Infància Misionera: Baptistine Ralamboarisom.
A més a més, hi haurà connexions telefòniques en directe amb altres missioners: Cirilo Santamaria, des de Guatemala i Julio Cuesta des de Filipines. Dues voluntàries missioneres participaran al programa i es sometran a les preguntes dels nens. Es tracta de dues joves de l'associació "Selvas amazónicas", que han viscut una experiència missionera d'estiu: la Mª Belen a la India, Etiopia, Argentina, Perú, República Dominicana i Portugal i la Raquel; a República Dominicana i Perú.  
Està prevista l'actuació dels protagonistes dels musicals: "El mago de Oz" i "La leyenda del unicornio".
Aquest programa vol ser interactiu, per això es podran enviar SMS al 28099 amb la paraula Ayuda misioneros. A través dels missatges, es destinarà 1.20 euros als projectes que financia la Infància Missionera. 


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!