• Prega i ajuda a les Vocacions


  22 d’abril- Jornada Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Crida, resposta i Missió


  Presentació Jornada de Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Missatge del Papa per les Vocacions


  "Escoltar, discenir, viure la crida del Senyor"
 • Què és Vocacions Natives?


  Una jornada de pregària i ajuda a les vocacions als Territoris de Missió
 • A qui ajuda Vocacions Natives?


  A 75.000 seminaristes i 6.500 novicis/es i 2000 formadors als territoris de missió
 • Com col•laborar?


  Amb un donatiu o amb una beca missionera per les Vocacions dels Territoris de Missió
 • Pregària Vocacional


  Recursos de pregària per l’oració diària a escoles i instituts

Missioners i la fe en temps de guerra

Molts llocs del món, com Síria, Sudan del Sud o la República Centreafricana, viuen submergits en la desesperació de la guerra. En situacions així es posa a prova la fe. Per aquest motiu, l’edició del febrer de la revista  Missioners del  Tercer Mil·leni, ha volgut presentar en les seves pàgines centrals com es viu la "fe en temps de guerra", per destacar que, sense ella, " és difícil aguantar la sotregada", que Déu no vol mai la guerra, que aquesta és conseqüència de la lliure elecció de persones que trien fer el mal", i que, per això, quan Ell ens parla, ens assenyala "els camins per resoldre els conflictes per mitjà del diàleg i la reconciliació".  
 La revista Missioners també s'ha volgut fer ressò en la seva secció “Església a fons", d'un esdeveniment de gran transcendència per a l'Església espanyola i d'Amèrica: la celebració, el 2 de març, del Dia d'Hispanoamèrica, que aquest any es presenta amb el lema "L'alegria de ser missioner". El Sant Pare Francesc, d'una banda, i l’ "alegria" inherent a la missió, de l'altra, són els protagonistes d'aquesta jornada que segueix recordant-nos que l'activitat missionera continua sent avui "el major desafiament per a l'Església”. 

La publicació tampoc s'oblida de la difícil situació que viu Sudan del Sud. El país més jove del món s'enfonsa en una nova guerra. És el tercer conflicte armat que pateixen els seus habitants des de mitjans dels anys 50. La rivalitat a mort dels seus dirigents i les divisions ètniques estan en l'arrel d'aquests enfrontaments.
L'informe de la Fundació SM sobre qui són els immigrants, com viuen i quin paper juguen en la societat espanyola, el testimoniatge de la carmelita missionera teresiana, Remei Sans, qui després de 30 anys de lliurament missionera a l'Àfrica, confessa que per a ella "la missió ha estat un regal de Déu ", i l'entrevista a la missionera de  Nostra Senyora d'Àfrica, Maria Peral, que ha treballat en la formació de la dona africana, constitueixen una bona part de la interessant oferta informativa d'aquest número de febrer de la revista Missioners, que es completa amb altres articles i reportatges. 

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!