• Francesc a OMP


  Discurs a l’Assamblea OMP
 • Octubre 2019: Un mes missioner


  El Papa proposa celebrar un mes dedicat a la Missió en el centenari de Maximun Illud
 • Discurs del Cardenal Filoni a OMP


  "L’Evangeli mai està anunciat per complert. La missió és al cor de la fe"
 • Guia Compartir la Missió


  Propostes de Voluntariat Missioner i #VeranoMisión per a joves

Sortint a les perifèries des l' Evangelii Gaudium

La Comissió Episcopal de Missions, Obres Missionals Pontifícies i l'Arquebisbat de Burgos han organitzat una nova edició de la Setmana Espanyola de Missionologia. Es tracta de la 67a edició i porta per títol 'Sortint a les perifèries des  l' Evangelii Gaudium'.

La SEM'14 tindrà lloc entre els dies 7 i 10 de juliol i se centrarà en les claus de l'acció missionera a partir de l'exhortació del papa Francesc 'Evangelii Gaudium'. La trobada permetrà estudiar la novetat de l'acció evangelitzadora a un centenar de persones entre delegats de missions, missioners en actiu i d'alumnes de les facultats de Teologia de tot Espanya. És sens dubte l'activitat de més projecció de totes les organitzades per la Facultat de Teologia, organitzadora acadèmica de l'esdeveniment.
El programa d'aquest any permetrà escoltar José María Gil Tamayo, (recentment escollit portaveu de la Conferència Episcopal Espanyola), en la lliçó inaugural. Oferirà una dissertació sobre l'Església en sortida que vol el papa Francesc. A banda de la reflexió teològica, han estat molt cuidats els testimonis i experiències missioneres, així com la taula rodona entorn l'abast universal de l'activitat missionera.
Totes les notícies de la Setmana Espanyola de Missionologia 2014 es podran seguir des del compte de Twitter @ OMP_ES # SemanaMisionología i des de la web d'Obres Missionals Pontifícies.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!