• Missatge del Papa


  "El mal s’escamparà tant, que l’amor de molts es refredarà"
 • DIA DE HISPANOAMÈRICA 2018


  Esglèsies joves, alegria i esperança
 • JOVES I MISSIÓ


  “Escoltar als joves i fer-los protagonistes” Francesc
 • Guia Compartir la Missió 2018


  Propostes de voluntariat missioner per joves
 • TROBADA MISSIONERA DE JOVES 2018


  6 al 8 d’abril, El Escorial, Madrid
 • ANIMACIÓ MISSIONERA


  Recursos per l’animació missionera de joves
 • SUPERGESTO


  Revista missionera pels joves

Sortint a les perifèries des l' Evangelii Gaudium

La Comissió Episcopal de Missions, Obres Missionals Pontifícies i l'Arquebisbat de Burgos han organitzat una nova edició de la Setmana Espanyola de Missionologia. Es tracta de la 67a edició i porta per títol 'Sortint a les perifèries des  l' Evangelii Gaudium'.

La SEM'14 tindrà lloc entre els dies 7 i 10 de juliol i se centrarà en les claus de l'acció missionera a partir de l'exhortació del papa Francesc 'Evangelii Gaudium'. La trobada permetrà estudiar la novetat de l'acció evangelitzadora a un centenar de persones entre delegats de missions, missioners en actiu i d'alumnes de les facultats de Teologia de tot Espanya. És sens dubte l'activitat de més projecció de totes les organitzades per la Facultat de Teologia, organitzadora acadèmica de l'esdeveniment.
El programa d'aquest any permetrà escoltar José María Gil Tamayo, (recentment escollit portaveu de la Conferència Episcopal Espanyola), en la lliçó inaugural. Oferirà una dissertació sobre l'Església en sortida que vol el papa Francesc. A banda de la reflexió teològica, han estat molt cuidats els testimonis i experiències missioneres, així com la taula rodona entorn l'abast universal de l'activitat missionera.
Totes les notícies de la Setmana Espanyola de Missionologia 2014 es podran seguir des del compte de Twitter @ OMP_ES # SemanaMisionología i des de la web d'Obres Missionals Pontifícies.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!