• Francesc a OMP


  Discurs a l’Assamblea OMP
 • Octubre 2019: Un mes missioner


  El Papa proposa celebrar un mes dedicat a la Missió en el centenari de Maximun Illud
 • Discurs del Cardenal Filoni a OMP


  "L’Evangeli mai està anunciat per complert. La missió és al cor de la fe"
 • Guia Compartir la Missió


  Propostes de Voluntariat Missioner i #VeranoMisión per a joves

El Sant Pare Francesc anima a cooperar activament amb la missió de l' Església

Sapigueu ser missioners de l'Evangeli, oferint el vostre suport concret a aquells que el porten als que encara no el coneixen.


       Amb aquestes paraules el Papa Francesc feia referència a la consciència missionera amb la que els cristians han de viure durant tot l'any. Ho va fer durant l'audiència general de cada dimecres. 

   "El mes d'octubre", assenyala el Papa, "ens convida a renovar la nostra cooperació activa amb la missió de l'Església. Amb la fresca energia de la joventut, amb la força de la pregaria i el sacrifici, i amb la potencia de la vida conjugal, sapigueu ésser missioners de l'Evangeli, oferint el vostre suport concret a qui porta l'evangeli a qui el desconeix".
     A la seva catequesi sobre l'Església com el Cos de Crist, el Sant Pare va recordar que "l'autèntic amor pateix amb els últims i necessitats; i valora i reconeix als qui fan els serveis més humils i amagats". 

    També el Sant Pare Francesc, després de la beatificació de Pau VI, recordava la seva vessant missionera: "defensor de la missió ad gentes". Ho va fer durant l'angelus del diumenge 19, dia del DOMUND. Precisament va recordar que va ser durant el pontificat de Pau VI que es va instaurar la Jornada Missionera Mundial. 


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!