• Missatge del Papa


  "El mal s’escamparà tant, que l’amor de molts es refredarà"
 • DIA DE HISPANOAMÈRICA 2018


  Esglèsies joves, alegria i esperança
 • JOVES I MISSIÓ


  “Escoltar als joves i fer-los protagonistes” Francesc
 • Guia Compartir la Missió 2018


  Propostes de voluntariat missioner per joves
 • TROBADA MISSIONERA DE JOVES 2018


  6 al 8 d’abril, El Escorial, Madrid
 • ANIMACIÓ MISSIONERA


  Recursos per l’animació missionera de joves
 • SUPERGESTO


  Revista missionera pels joves

El Sant Pare Francesc anima a cooperar activament amb la missió de l' Església

Sapigueu ser missioners de l'Evangeli, oferint el vostre suport concret a aquells que el porten als que encara no el coneixen.


       Amb aquestes paraules el Papa Francesc feia referència a la consciència missionera amb la que els cristians han de viure durant tot l'any. Ho va fer durant l'audiència general de cada dimecres. 

   "El mes d'octubre", assenyala el Papa, "ens convida a renovar la nostra cooperació activa amb la missió de l'Església. Amb la fresca energia de la joventut, amb la força de la pregaria i el sacrifici, i amb la potencia de la vida conjugal, sapigueu ésser missioners de l'Evangeli, oferint el vostre suport concret a qui porta l'evangeli a qui el desconeix".
     A la seva catequesi sobre l'Església com el Cos de Crist, el Sant Pare va recordar que "l'autèntic amor pateix amb els últims i necessitats; i valora i reconeix als qui fan els serveis més humils i amagats". 

    També el Sant Pare Francesc, després de la beatificació de Pau VI, recordava la seva vessant missionera: "defensor de la missió ad gentes". Ho va fer durant l'angelus del diumenge 19, dia del DOMUND. Precisament va recordar que va ser durant el pontificat de Pau VI que es va instaurar la Jornada Missionera Mundial. 


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!