• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

En el darrer Supergesto...

La Jornada de Vocacions Natives, que se celebra el proper 26 d'abril, centra el darrer número de Supergesto. Milers de joves somien amb ser sacerdots, religioses i religioses en països de missió, però la manca de mitjans econòmics els impedeix completar la seva formació. Aconseguir que el seu somni es compleixi és una qüestió que ens ha d'interpel·lar a tots els cristians. Perquè, quan l'Evangeli és testimoniat per les persones d’un mateix país, és més fàcil que els seus ensenyaments facin arrels en els cors i en les ànimes de la gent. Així ens ho expliquen José Delgado Domingo, missioner combonià al Txad, i la germana Maria dels Àngels Cornelles, Concepcionista Franciscana a Guinea Equatorial, que ens parlen de les vocacions que tenen a les seves respectives missions. "Són una autèntica font de vida", diuen.

El jove Alejandro López, membre del grup BoanoiTe, explica, en una entrevista, com han rebut el Premi Peu Dret 2014, que els ha atorgat Cadena 100, per la seva tasca en favor dels més desfavorits. El grup BoanoiTe està format per uns trenta joves de A Corunya, que porten més de quatre anys acompanyant a persones sense llar allà on es troben, (porxos, caixers automàtics, etc.); mirant de millorar la qualitat de les seves vides. Fins al punt d'haver rehabilitat una casa en runes, la Llar Mesoiro, per a que persones en situació de sense llar, puguin viure allà. 

Nico Montero, conegut cantautor cristià, ha rebut aquest any el Premi ¡Bravo! de Música, que concedeix la Conferència Episcopal Espanyola. En primera persona, reflexiona sobre la seva dedicació a la música al llarg de 24 anys, amb el propòsit de portar al Déu de la Vida als joves, a través d'ella. 

"Un regal sorpresa", és el títol del la història que ofereix en aquest número Supergesto. La seva autora és Montserrat del Amo, una de les figures més destacades de la literatura infantil i juvenil espanyola, que acaba de deixar-nos. 

Com sempre, no falten els testimonis de "Joves missioners", que treballen per poder viure experiències de missió durant l'estiu amb els nostres missioners, i el testimoni de nois i noies que ja ho han viscut. La revista fa, per altra banda, una reflexió sobre ecologia, el respecte a la natura i la cura de la creació; un tema que preocupa al Sant Pare Francesc, i fa un recorregut per la sèrie els Simpson, la més longeva de la televisió, carregada sempre d'anècdotes i detalls curiosos. 




0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!