• Missatge del Papa


  "El mal s’escamparà tant, que l’amor de molts es refredarà"
 • DIA DE HISPANOAMÈRICA 2018


  Esglèsies joves, alegria i esperança
 • JOVES I MISSIÓ


  “Escoltar als joves i fer-los protagonistes” Francesc
 • Guia Compartir la Missió 2018


  Propostes de voluntariat missioner per joves
 • TROBADA MISSIONERA DE JOVES 2018


  6 al 8 d’abril, El Escorial, Madrid
 • ANIMACIÓ MISSIONERA


  Recursos per l’animació missionera de joves
 • SUPERGESTO


  Revista missionera pels joves

CELEBRACIO DE LA INFANCIA MISSIONERAEl dissabte 23 hem celebrat la Fira Missionera de la diòcesi de Lleida amb infants dels esplais de l'Epis i Albatros i de diferents parròquies com el Carme, Torrefarrera, col·legi Maristes, etc. També ens va acompanyar durant tota la tarda el bisbe Salvador.

Primer es va explicar el lema de la Infància Missionera d’aquest any: Gràcies!, utilitzant la pregària del dits de la mà que proposa el papa Francesc.  A molts nens no els venia de nou, doncs ja ho havien treballat amb el seu grup de catequesis.

Els infants van estar una estona jugant amb les activitats que havien programat els monitors de l'esplai Albatros i els pares i catequistes ens van quedar escoltant el testimoniatge de la germana Griselda de l'ordre de la Sagrada Família d'Urgell, que és mexicana. La germana va explicar que amb l'ajuda de tots es va fer un centre on els infants del barri on elles estaven, podien anar a l'escola i tenien un mínim de dignitat.
La jornada va finalitzar amb un berenar compartit amb els infants, els seus pares, monitors i catequistes.

Les Delegacions de Catequesi i Missions agraeixen a la germana Griselda, al col·legi Santa Anna i a l’esplai Albatros, per la seva disponibilitat en ajudar a difondre la Infància Missionera.   

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!