• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

ELS NENS AJUDEN ALS NENS


El proper dia 22 de gener , celebrarem la jornada de infància missionera.

Infància Missionera és una de les quatre Obres Missionals Pontifícies. Igual que les altres tres Obres, té per finalitat infondre en els catòlics un esperit universal i missioner. I a diferència de les altres (Propagació de la Fe, Sant Pere Apòstol i Pontifícia Unió Missional), la Infància Missionera, cridada també Santa Infància, destina tots els seus esforços als nens. O, per ser més precisos, són els nens els veritables protagonistes d'aquesta Obra. No som solament una obra per als nens, sinó més aviat una Obra dels nens i amb els nens.

La idea de fundar a l'església un organisme d'aquesta naturalesa va néixer més de 170 anys enrere, quan un bisbe francès, Mons. Xerris de Forbin-Janson, veient que tants nens morien sense el baptisme a Xina, i no podent anar personalment a ajudar-los, va decidir fundar una Obra que es dediqués a la evangelització dels nens gràcies a l'ajuda i col·laboració dels mateixos nens. Aquesta col·laboració, que es pot sintetitzar en el lema “Els nens ajuden als nens”, consisteix simplement en l'oració i en l'ajuda material. Els nens de la Infància Missionera resen tots els dies una avemaria per tots els nens del món.
Des de llavors, la Infància Missionera s'ha estès per tot el món. Són més de 115 els països on aquesta Obra està activa. I són milions els nens que actualment ajuden a altres nens en dificultat.

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!