• Missatge del Papa


  "El mal s’escamparà tant, que l’amor de molts es refredarà"
 • DIA DE HISPANOAMÈRICA 2018


  Esglèsies joves, alegria i esperança
 • JOVES I MISSIÓ


  “Escoltar als joves i fer-los protagonistes” Francesc
 • Guia Compartir la Missió 2018


  Propostes de voluntariat missioner per joves
 • TROBADA MISSIONERA DE JOVES 2018


  6 al 8 d’abril, El Escorial, Madrid
 • ANIMACIÓ MISSIONERA


  Recursos per l’animació missionera de joves
 • SUPERGESTO


  Revista missionera pels joves

ELS NENS AJUDEN ALS NENS


El proper dia 22 de gener , celebrarem la jornada de infància missionera.

Infància Missionera és una de les quatre Obres Missionals Pontifícies. Igual que les altres tres Obres, té per finalitat infondre en els catòlics un esperit universal i missioner. I a diferència de les altres (Propagació de la Fe, Sant Pere Apòstol i Pontifícia Unió Missional), la Infància Missionera, cridada també Santa Infància, destina tots els seus esforços als nens. O, per ser més precisos, són els nens els veritables protagonistes d'aquesta Obra. No som solament una obra per als nens, sinó més aviat una Obra dels nens i amb els nens.

La idea de fundar a l'església un organisme d'aquesta naturalesa va néixer més de 170 anys enrere, quan un bisbe francès, Mons. Xerris de Forbin-Janson, veient que tants nens morien sense el baptisme a Xina, i no podent anar personalment a ajudar-los, va decidir fundar una Obra que es dediqués a la evangelització dels nens gràcies a l'ajuda i col·laboració dels mateixos nens. Aquesta col·laboració, que es pot sintetitzar en el lema “Els nens ajuden als nens”, consisteix simplement en l'oració i en l'ajuda material. Els nens de la Infància Missionera resen tots els dies una avemaria per tots els nens del món.
Des de llavors, la Infància Missionera s'ha estès per tot el món. Són més de 115 els països on aquesta Obra està activa. I són milions els nens que actualment ajuden a altres nens en dificultat.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!