• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

Des de l'Escola de Formació missionera ,nosaltres continuem en l'obstinació de contribuir a la capacitació dels nous missioners oferint-vos el Curs Intensiu de Preparació Missionera, que ens demanen organitzar cada any la Comissió Episcopal de Missions, les OMP i les altres institucions missioneres de l'Església a Espanya. Ens anima a això la valoració tan positiva del Curs que ens fan arribar els qui han participat en ell abans de partir a la missió. I, encara que el nombre d'enviaments missioners és ara més modest, no hem rebaixat l'esforç en tornar a presentar-vos aquesta oferta amb idèntica il·lusió.


Volem que sàpigues que ja l'any passat les entitats patrocinadores van obrir la possibilitat de permetre també la inscripció en algun dels seus blocs adjunt, el programa complet del Curs. Així podràs veure les diverses temàtiques que s'aborden i les activitats que o temàtiques soltes d'interès a persones relacionades amb el treball missioner en les delegacions diocesanes o en altres àmbits del compromís apostòlic eclesial (Caritas i moviments en sortida cap a àmbits de evangelización i de presència en “l'altra riba”). I l'experiència d'intercanvi a l'Escola entre missioners ad gents i missioners en les perifèries d'aquí ha resultat molt enriquidora. Això et permet a animar a algú a inscriure's en alguna part del Curs.

T'adjuntem el tríptic de presentació del Curs Intensiu de Preparació Missionera (18 de setembre-15 de desembre).tríptic setmana missionera

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!