• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

Vocacions Natives: relleu dels missioners

Resultat d'imatges de vcacions natives 2018ompLes vocacions natives són els joves que són anomenats al sacerdoci o a la vida consagrada als territoris de missió.

Aquests joves han rebut l'Evangeli de la mà dels missioners. Els missioners sembren la llavor d'Evangeli als països de missió i fruit del seu treball la fe arrela als pobles i les cultures dels països de missió.
Molts joves en les missions han rebut la trucada del Senyor al sacerdoci i a la vida consagra i han respost "sí" para consagrés al Senyor i ser el relleu els pastors que guien als seus pobles.
Les vocacions natives representen el futur de l'Església en les missions. Són molt importants per a les esglésies locals i el seu nombre als territoris de missió d'Àfrica, Amèrica i Àsia augmenta cada dia.
En moltes ocasions aquestes vocacions manquen de recursos econòmics per completar la seva formació com a seminaristes o religiosos i religioses. La Jornada de Vocacions Natives, organitzada per l'Obra de Sant Pere Apòstol, està dedicada a l'oració i la cooperació amb aquestes vocacions en les missions.
Més informació en què és la Jornada de Vocacions Natives i a la pàgina d'ajudes i projectes per a les Vocacions Natives de OMP.

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!