• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

LA PARRÒQUIA DE SANTA MARIA MAGDALENA ÉS SOLIDARITZA AMB LA CIUTAT DE LA FELICITAT

LA PARRÒQUIA DE SANTA MARIA MAGDALENA ,DESTINA UN DONATIU A ESQUIPULAS (GUATEMALA)


 La parròquia de Lleida Santa Maria Magdalena, aquest any ha rebut un llegat de la senyora Andrea Oró, membre de la comunitat. El Consell Pastoral de la Unitat Pastoral Agermanada de les parròquies del Pilar i Santa Maria Magdalena,juntament amb  el seu rector Mn. Carles Sanmartí, han decidit destinar part d'aquesta herència a projectes d'ajuda al desenvolupament en el tercer món i a Càritas parroquials de Lleida i pobles de l'entorn.
Aquest Consell en la reunió del dia 7 de març va  aprovar  un import de 8.000 euros per al projecte "lliteres i matalassos" ciutat de la felicitat de Esquipulas Guatemala.
Després d´haver  conegut el  fantàstic projecte, gracies a la informació des de la delegació de missions de Lleida , un projecte que la congregació Marta i Maria , juntament amb Mn, víctor Espinosa que ara està a Esquipulas com a missioner diocesà, ens han fet arribar.
La necessitat de poder canviar els llits i matalassos a tots els nens/es que ara mateix viuen a la ciutat de la felicitat  uns 90 nens /es de 0 a 18 anys , el consell Pastoral va decidir col.laborar en aquest projecte, Gràcies a aquest donatiu que ja s´ha fet efectiu , els nens/es ja poden gaudir dels seus llits nous.
Hem pogut fer realitat un projecte , però encara tenen moltes necessitats , si voleu informació i poder col.laborar fiqueu-vos en contacte amb la delegació de missions  delegaciomissions@gmail.com
i us explicarem, aquest fantàstic projecte que duu a terme la congregació Marta  I Maria i aquest agermanament amb la diòcesis de Lleida , amb el nostre germà Mn . Víctor Espinosa.
També Hem de recordar  que a la casa sacerdotal està present la congregació amb tres germanes .




0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!