• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

INFÀNCIA MISSIONERA

 26 DE GENER JORNADA D' INFÀNCIA MISSIONERA

RECORDES QUI VA ESTAR AMB TU?


Les festes d'aniversaris, el dia de Reixos, els viatges familiars... la nostra infància està plena de records bonics. Però segur que també vas passar per algun mal moment. “Recordes qui va estar amb tu?”. Aquesta és la idea del vídeo, elaborat per les Obres Missionals Pontifícies, per a secundar Infància Missionera.

Dirigit a adults que van ser nens i van tenir els seus moments d'alegria i de tristesa, interpel·la a l'espectador: “I tu recordes qui va estar amb tu? Els missioners estan amb els nens de tot el món. També en els pitjors moments. Sempre. Amb els pobres, els orfes els oblidats. Ajuda'ns a seguir al seu costat. Col·labora amb Infància Missionera”.

I és que gràcies al Fons Universal de Solidaritat d'Infància Missionera l'any passat es van enviar 15.589.363,63 d'euros a projectes infantils en les missions, dels quals 1.935.321,71 euros van ser aportats per Espanya. Gràcies a aquestes ajudes amb els 2.864 projectes finançats, van anar 4.335.796 els nens atesos en els Territoris de Missió dels quals 172.177 van ser ajudats per Espanya.

Els diners no podrien haver servit de res sense el treball diari, silenciós i incansable de tantes religioses i religiosos, de tantes missioneres i missioners que fan possible tants petits miracles.

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!