• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

LA MISSIONERA GNA. TERESA CALZADA VISITA LES COMUNITATS DE TORRES DE SEGRE I ALCANÓ

LA GERMANA TERESA CALZADA , COMPARTEIX EL SEU TESTIMONI MISSIONER

La germana Teresa Calzada,missionera lleidatana , filla d'Aitona , després de 7 anys  ha tornat  a Lleida , per estar uns mesos de descans, i poder retrobar-se amb la seva família i amics.

Però la germana Teresa, també ha tingut temps per venir a saludar-nos  a la delegació i compartir  amb nosaltres , ha estat un plaer rebre-la i poder compartir el seu testimoni i la seva experiència en els països on ha estat , Argentina mes de 40 anys i els últims 3 al Perú. Abans de marxar , com a mestra i germana dominica de l' anunciata , va donar classes a l' escola Dominiques de Lleida , ara escola FEDAC Lleida, durant aquests dies també s' ha retrobat amb ex alumnes seves del temps que va a estar  a Lleida.

La germana Teresa  aquesta última setmana va compartir el seu testimoni amb la comunitat d'Alcanó nens , pares , avis , tots junts vam poder escoltar-la i gaudir ella com sempre tant propera va estar molt atenta al que els nens i nenes li preguntaven i tenien curiositat per saber  de la seva vida , també els adults, després va compartir amb els nens i nenes i els pares una petita fira de comerç just , en favor del missioner Cristi Savall que és al Senegal, tot el poble d' Alcanó, va participar d' alguna manera d' aquest diumenge al matí.

També ha compartit el  seu testimoni amb la comunitat de Torres de Segre , Mn. Hèctor li ha cedit l' espai de la Homilia , on la Germana Teresa, ha compartit que vol dir ser missioner i quina és la nostra missió com a batejats, que no cal marxar fora , tots tenim una missió i cadascú està cridat  , només  cal que escoltem amb atenció, que ens demana Déu a cadascú de nosaltres.

                                                     Gràcies Germana Teresa !!!






0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!