• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

RECURSOS INFÀNCIA MISSIONERA

.

FINS SEMPRE EGIPTE!!!


AQUEST MES DE MAIG-JUNY ACABEM TOTS JUNTS EL VIATGE QUE VAM COMENÇAR AMB JESÚS  NEN I LA SEVA FAMÍLIA AL SETEMBRE CAP A EGIPTE.


Dins del quatrienni d' infància missionera que us portem oferint des del curs 2018-2019,  dissenyat pel secretariat d' infància missionera des de OMP, intentem arribar als nostres infants i que coneguin la vida de nen de Jesús, el que li va passar ,com vivia amb la seva famílai, en definitiva que Jesús també va ser infant.
És per això que cada dos mesos us hem fet arribar els recursos per a que des de l' escola i les catequèsis ho poguessiu treballar  amb els vostres infants.
Ara ja hem arribat  al mes de maig  , i això vol dir que aquest curs engega  la seva recta final ,un final molt diferent al que tots ens haviem imaginat, i ara mes que ami us volem ajudar també i estar al vostre costat , mestres , catequistes , mosséns , per a que  res no s' aturi , contiuem d' una altra manera , però sempre mirant endavant.
Així doncs en aquest enllaç podreu trobar els recursos per poder treballar la misió des d' una altra vessant i sempre acompanyats de Jesús i la seva família , i el temps que van estar a Egipte.
RECURSOS INFÀNCIA MISSIONERA


ARA POTS  CONSEGUIR LA  LA REVISTA GESTO , EN FORMAT DIGITAL I DISFRUTAR DE L'ESTIU

clica en aquest enllaç GESTO



En  aquest temps des de OMP i la direcció de la revista gesto fiquem a la vostra disposició aquest enllaç on podreu descarregar la revista ,conèixer mes coses  de la mateixa i si ho desitgeu fer la subscripció i la rebreu a casa, en ella podreu trobar molts recursos perls vostres infants i descobriran  , què es la missió i com ells com a nens també son misisoners .REVISTA GESTO



0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!