• Francesc a OMP


  Discurs a l’Assamblea OMP
 • Octubre 2019: Un mes missioner


  El Papa proposa celebrar un mes dedicat a la Missió en el centenari de Maximun Illud
 • Discurs del Cardenal Filoni a OMP


  "L’Evangeli mai està anunciat per complert. La missió és al cor de la fe"
 • Guia Compartir la Missió


  Propostes de Voluntariat Missioner i #VeranoMisión per a joves

ENVIAMENT MISSIONER A LLEIDA

Imatge del moment de l'enviament


El curs pastoral ha començat oficialment amb l'enviament en missió per part de Monsenyor Piris, de tres-centes persones que ahir han omplert de gom a gom el teatre de la Casa de l'Església (Acadèmia Mariana) En aquest acte el pastor de la Diòcesi ha presentat la seva darrera carta pastoral per orientar aquest nou curs pastoral que comencem.
La Carta porta com a títol : La Necessària qualitat espiritual, en la que entre altres coses, en la que entre altres punts  tracta  dels elements nuclears del Concili Vaticà II,( del qual celebrem el cinquantè aniversari)  parla de la qualitat espiritual com una prioritat de la Nova Evangelització i proposa algunes mediacions concretes per créixer en aquesta qualitat espiritual.
En la part final d'aquest acte diocesà els assistents s'han compromès públicament a col.laborar amb el nostre Bisbe en la tasca evangelitzadora .
Finalment el nostre Pastor de la Diòcesi ha pronunciat les paraules d'enviament bo i confiant tots els presents a l'Acció de l'Esperit Sant.
Delegació MCS. Bisbat de Lleida

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!