• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

Els missioners, corresponsals arreu del món


Durant els dies 12 i 13 de setembre, els delegats de missions de la  regió del Duero i un bon grapat de voluntaris; han estudiat les possibilitats de la tecnologia digital en la Evangelització. Des de fa dos anys, les Obres Missionals Pontifícies, tracten d'unir en xarxa a les 70 delegacions de missions de l'estat espanyol.

Aspecte del web renovat de les OMP
Aquest repte suposa mantenir en connexió informativa els més de 14.000 missioners amb les seves respectives diòcesis. Els blogs són l'eina que faciliten la comunicació de noticies entre els missioners, allà on realitzen el seu servei i les comunitats d'origen. Els promotors d'aquesta macro-xarxa, han comprés la riquesa que cada missioner porta a la seva maleta. A banda de recollir i pujar a la xarxa allò que succeeix, s'està produint una forma diferent de treballar dintre de les mateixes delegacions. 
Així ho reconeix Ana Fernández, responsable directa del projecte: "En aquest moment són 30 els blogs que estan funcionant. Cada delegació tracta de destacar els seus propis recursos i des la direcció de Madrid, assessorem, iniciem els voluntaris,...Tots estem aprenent a treballar en xarxa i optimitzar els recursos.  Els missioners, sempre transmeten esperança, encara en les situacions més dramàtiques".

Per accedir a la plataforma: http://www.omp.es 

Informació facilitada per Carlos Izquierdo Yusta


0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!