• Francesc a OMP


  Discurs a l’Assamblea OMP
 • Octubre 2019: Un mes missioner


  El Papa proposa celebrar un mes dedicat a la Missió en el centenari de Maximun Illud
 • Discurs del Cardenal Filoni a OMP


  "L’Evangeli mai està anunciat per complert. La missió és al cor de la fe"
 • Guia Compartir la Missió


  Propostes de Voluntariat Missioner i #VeranoMisión per a joves

EL DOMUND S'HA ACABAT?


Ahir, 21 d'octubre, milers de comunitats catòliques van celebrar la Jornada de la Propagació de la Fe, el DOMUND, com el coneixem aquí. Una jornada per recordar la tasca dels missioners que realitzen la seva Missió arreu del món. Però també per a que cadascú revisi quina és la seva Missió allà on està i com l'ha realitza.

La Jornada del DOMUND, ja ha passat, si. Però els missioners i missioneres continuen al peu del canó els 365 dies a l'any. Continuen estant al servei dels pobles que acompanyen, donant testimoni de la seva fe. Mirant de ser testimonis vius de la Paraula de Déu, als costat dels que pateixen.
I no estan sols. I no hi van sols. Ells hi van enviats per una comunitat. Els que ens quedem "aquí", esdevenim els missioner a la reraguarda. Aquells que hem de vetllar pels missioners, amb la nostra pregaria, la nostra aportació econòmica, la nostra formació missionera. La nostra vida missionera, també aquí, a la nostra societat.
Des de la Delegació de Missions del Bisbat de Lleida, restem al vostre servei per acompanyar-vos a descobrir i aprofundir en aquesta dimensió missionera.


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!