• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

EL DOMUND S'HA ACABAT?


Ahir, 21 d'octubre, milers de comunitats catòliques van celebrar la Jornada de la Propagació de la Fe, el DOMUND, com el coneixem aquí. Una jornada per recordar la tasca dels missioners que realitzen la seva Missió arreu del món. Però també per a que cadascú revisi quina és la seva Missió allà on està i com l'ha realitza.

La Jornada del DOMUND, ja ha passat, si. Però els missioners i missioneres continuen al peu del canó els 365 dies a l'any. Continuen estant al servei dels pobles que acompanyen, donant testimoni de la seva fe. Mirant de ser testimonis vius de la Paraula de Déu, als costat dels que pateixen.
I no estan sols. I no hi van sols. Ells hi van enviats per una comunitat. Els que ens quedem "aquí", esdevenim els missioner a la reraguarda. Aquells que hem de vetllar pels missioners, amb la nostra pregaria, la nostra aportació econòmica, la nostra formació missionera. La nostra vida missionera, també aquí, a la nostra societat.
Des de la Delegació de Missions del Bisbat de Lleida, restem al vostre servei per acompanyar-vos a descobrir i aprofundir en aquesta dimensió missionera.


0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!