• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

Què es cou a Lleida per la Infància Missionera

La Infància Missionera és una Institució de l'Església universal per promoure l'ajuda recíproca entre els nens del món. Milers de nens dels cinc continents participen en aquesta Obra Pontifícia, el lema és "Els nens ajuden els nens". Enguany aquesta Jornada s’escau el dia 27 de gener. 

Des de la Delegació de Missions de cada bisbat es promouen activitats i materials per donar a conèixer el sentit d’aquesta campanya. A Lleida les Delegacions de Missions de Catequesi i Missions, organitzen una activitat que tindrà lloc el 26 de gener a partir de les 16h., adreçada als infants que participen en grups de Catequesi a diferents parròquies i escoles. En diem la Fira de la Infància missionera. 
Per treballar el lema i continguts de la Infància Missionera, les Obres Missionals Pontifícies, (OMP); elaboren una sèrie de materials que facilitem des de la Delegació de Missions de Lleida. Ho fem arribar principalment a escoles i parròquies. En aquest blog podeu trobar diferents post i materials al respecte. 


El Sr. Bisbe també ens acompanyarà .
Jornada del 2012
 I doncs, que passa el dia 26? Des de la Delegació de Missions de Lleida, ja fa uns quants anys, vam creure molt important que tot allò que els nens treballen en els seus grups habituals (escola, parròquia, etc); ho poguessin compartir. Per això es va crear la “Fira de la Infància Missionera”. Entre les 16 i les 18h., a l'Acadèmia Mariana, (c/ Acadèmia, 17); els nens i nenes compartiran una estona de jocs entorn del lema que se’ns proposa aquest any: Amb els nens d’Europa…acollim a tots com Jesús. Es fa especial èmfasi en la responsabilitat de cadascú per acollir tothom independentment de la seva cultura, procedència, religió, raça, etc. Perquè tots som persones.
Informació ampliada aquí.

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!