• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

Ja ha arribat: Vocacions Natives

El darrer diumenge d'abril celebrem la Jornada de les Vocacions Natives. Durant els darrers dies ho heu pogut seguir en el nostre blog. Trobareu diferents materials entorn aquesta jornada a la pestanya corresponent.

En aquesta Jornada es realitza una col·lecta, per tal de sensibilitzar el poble cristià davant les necessitats de les vocacions sorgides en les esglésies joves, i mostrar la nostra solidaritat vers elles, per mitjà de la nostra aportació econòmica i la pregaria.

L'obra Pontifícia de Sant Pere Apòstol, és la institució de l' Església catòlica, encarregada d'informar i animar a les comunitats cristianes per a que col·laborin en la formació i sosteniment de seminaristes i novicis de les Esglésies de nova evangelització.
La iniciativa va començar el 1889, quan  Joana Bigard i la seva mare Estefania Cottin de Bigard, es van posar mans a l'obra per ajudar les vocacions a la vida consagrada que sorgien en territoris de missió.

Tothom pot col·laborar amb aquesta causa, pregant i oferint sacrificis pels candidats al sacerdoci i a la vida religiosa. També cooperant econòmicament en la col·lecta d'aquesta Jornada, i en altres ocasions, mitjançant beques completes i parcials, domiciliant un donatiu, herències, etc.

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!