• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

Vocacions africanes


Ens atansem al dia 28, Jornada per les Vocacions Natives. Avui tanquem el recorregut que hem fet aquesta setmana arreu del món, coneixent testimonis de persones que han tirat endavant la seva vocació sacerdotal o religiosa, amb l'ajuda de l'Obra de Sant Pere Apòstol.
Àfrica. Les xifres ens diuen que l'Obra de Sant Pere Apòstol col·labora amb 40.000 seminaristes menors, 18.000 seminaristes majors, 1.000 novicis i gairebé 2.500 novícies. Prop de 500 seminaris, es sostenen gràcies als donatius que reben de la Jornada de les vocacions natives.

"Parem molta atenció a la bona formació pastoral i missionera dels nostres seminaristes. Juntament amb l'ensenyament de Teologia pastoral i disciplines semblants; durant el curs desenvolupen diverses tasques pastorals a parròquies, hospitals, presons, escoles, etc. Durant les vacances, els seminaristes són enviats a diferents llocs per realitzar treballs apostòlics. Els sacerdots s'ocupen d'ensenyar a posar en pràctica allò que van aprenent al Seminari". Més a facebook


0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!