• Francesc a OMP


  Discurs a l’Assamblea OMP
 • Octubre 2019: Un mes missioner


  El Papa proposa celebrar un mes dedicat a la Missió en el centenari de Maximun Illud
 • Discurs del Cardenal Filoni a OMP


  "L’Evangeli mai està anunciat per complert. La missió és al cor de la fe"
 • Guia Compartir la Missió


  Propostes de Voluntariat Missioner i #VeranoMisión per a joves

Vocacions a Europa


Avui dimarts mirem a Europa. El vell continent és avui dia un territori on portar la Missió. I en ell trobem paisos que necessiten de la solidaritat de les comunitats germanes, per col·laborar en el desenvolupament de les vocacions en aquells països.
És el cas d'Albania o Romania. De fet, al nostre continent hi ha més de 200 seminaristes que subsisteixen gràcies a les ajudes rebudes des l'Obra de  Sant Pere Apóstol. 

És possible fer diferents aportacions per al sosteniment i formació de seminaristes i novicis, en forma de beques. Per exemple, les despeses d'un curs són 350 euros, mitja beca (tres cursos), són 1000 euros i una beca completa (6 cursos), 2000 euros. 


El cas d'Artur Kola, des de Albania, n'és un exemple. Aquestes són les seves paraules:
"Tinc 22 anys i actualment estic estudiant primer de Teologia. Sóc d'una diòcesi del nord d'Albania. He crescut en una família catòlica i he tastat la fe en Déu dins una situació d'extrema pobresa. Estic al seminari, perquè sempre he desitjat conèixer i posar en pràctica la voluntat de Déu en la meva vida.  He sabut que l'Obra de Sant Pere Apòstol fa una contribució per les despeses que comporta sostenir un Seminari, estic molt agraït per això".

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!