• Francesc a OMP


  Discurs a l’Assamblea OMP
 • Octubre 2019: Un mes missioner


  El Papa proposa celebrar un mes dedicat a la Missió en el centenari de Maximun Illud
 • Discurs del Cardenal Filoni a OMP


  "L’Evangeli mai està anunciat per complert. La missió és al cor de la fe"
 • Guia Compartir la Missió


  Propostes de Voluntariat Missioner i #VeranoMisión per a joves

Vocacions Natives: Senyal d'esperançaLa Jornada de les Vocacions Natives, que aquest any celebrem el 28 d'abril, és una crida sobre la importància de les vocacions al sacerdoci i a la vida consagrada en els territoris de missió. Vocacions mancades sovint de recursos i que necessiten de la nostra ajuda, en forma de cooperació espiritual i econòmica, per portar endavant la seva formació.
Aquesta Jornada està organitzada per l'Obra de Sant Pere Apóstol, vol sensibilitzar la comunitat cristiana sobre la importància de les vocacions sacerdotals i religioses sorgides en les esglésies joves. També sobre la necessitat de vetllar per elles a través de beques.  També pel sosteniment de seminaris i centres de formació, per a que puguin disposar dels recursos materials sense els quals no podrien seguir endavant. 

Vol suscitar en les nostres comunitats, un corrent de pregària, sacrifici i solidaritat a favor de les vocacions natives de les esglésies de nova evangelització. Aquesta Obra contribueix a la consolidació d'aquestes Esglésies, que demana l'existència suficient de persones consagrades pròpies d'aquells països.

 En aquest blog podeu descarregar materials per treballar la Jornada. 

Les vocacions natives són un enriquiment per a l' Església:
"Que no es perdi cap vocació per manca de recursos". 

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!