• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

El Papa Francesc rep els directors de OMP


El Papa Francesc rep avui als directors nacionals de les Obres Missionals Pontifícies per concloure els treballs de l'Assemblea General.
Aquesta setmana, com va expressar en el seu discurs d'obertura el Cardenal Filoni, Prefecte de la Congregació per a l'Evangelització dels Pobles, ha estat un "moment de pregària, de contemplació de la Paraula de Déu, de fraternitat, un espai per parlar dels progressos de l'Evangeli, i de les dificultats i els obstacles que hem de superar en el nostre camí d'evangelització ".

En el seu discurs als directors nacionals d'OMP el Cardenal Filoni va recordar als participants que la tasca de les Obres Missionals Pontifícies a favor de la Missió ad gentes té "el valor de la universalitat, no només geogràfica sinó també eclesial, perquè el nostre treball és per la missió universal de l'Església".

"El nostre horitzó i el nostre interès són el món i tota la humanitat, a la qual s'ha d'anunciar l'Evangeli per establir en ell el Regne de Déu-va destacar el Cardenal Filoni-aquesta missió no ha perdut importància, si bé avui està cridada a assumir altres areòpags, metodologies diferents, que exigeixen una nova empenta i ardor apostòlic".
Per la seva banda Mons. Protase Rugambwa, president de les Obres Missionals Pontifícies, va convidar els directors nacionals d'OMP, a seguir treballant en aquesta línia: "M'han confiat una tasca delicada, però fascinant perquè insta vosaltres i a mi a mantenir els ulls i el cor oberts als grans horitzons de la missió ad gentes ".
Mons. Rugambwa ha insistit que "Les OMP tenen raó d'existir només si conserven gelosament la seva especificitat: animació, formació, cooperació amb les esglésies locals per a la missió ad gentes. Sento la urgència que es doni un impuls a l'animació missionera de les Esglésies d'antiga tradició perquè l'animació missionera és l'ànima de totes les formes de cooperació ".

Més informació sobre aquestes intervencions:



0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!