• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

Joves + Missió

Rolando, segon per l'esquerra
Cada estiu, milers de joves comparteixen les seves vacances en alguna comunitat missionera arreu del món. A través de diverses institucions missioneres, els joves marxen buscant viure noves experiències i conèixer noves realitats. Podreu seguir les aventures d'alguns d'aquests joves clicant aquí i a través del hashtag #VeranoMisión.  
"Un primer de juliol vaig agafar un avió amb les mans buides i he tornat amb una gran riquesa", ho afirma Lucía Fonts. Aquesta jove va dedicar dos mesos de les seves vacances a la missió d'Egipte, juntament amb les missioneres combonianes. En un contexte cultural musulmà, la jove va aprendre que l'anunci de l'Evangeli només es pot realitzar mitjà els propis actes, fonamentats en la pregaria.  "He estat testimoni del servei donat per amor i dedicació, de les missioneres", explica la jove.
I no és pas l'única. Aquests dies, les diòcesis espanyoles envien milers de joves que s'animen a viure la Missió, més enllà d'una motivació turística. Des Pamplona han estat enviats uns 141 joves, a Calcuta, Kenia, Hondures o Tetuán. Les destinacions són diverses, però l'Esperit és el mateix. Aquests joves no marxen en solitari, sino a través de diverses institucions missioneres. "L'experiència es prepara,  s'acompanya i s'ajuda a consolidar, abans, durant i després", explica Rolando Ruiz Duran, missioner xaverià, organitzador durant quatre anys d' experiències a Missió.
Gladys Rodríguez viatjarà des Tenerife a Bongor (Txad) el proper 26 de juny. Juntament amb Rolando Duran i altres quatre companys. Marxa per primer cop a la Missió, plena d'il·lusió. Després d'un any de formació, està convençuda que la seva missió serà acompanyar. "Crec que és una experiència que tots hauriem de viure, com a mínim un cop a la vida", ho afirma la jove, que reconeix que la seva família no ho acaba d'entendre. 
Obres Missionals Pontifícies edita cada any la guia "Compartir la Missió", que recull 48 ofertes missioneres diverses. Amb aquesta guia es posen en contacte els joves amb l'experiència que millor s'adapti a les seves possibilitats. La podeu consultar en la barra lateral d'aquest mateix blog. 
Altres testimonis de joves aquí

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!