• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

Per pregar amb els missioners

A pocs dies de la celebració de la jornada del DOMUND, us recordem que podeu comptar amb un guió per celebrar l'Eucaristia d'aquest diumenge. 
No us falten motius per incorporar la realitat missionera en la vostra pastoral habitual.

Recordem les paraules del Sant Pare el passat dia 6 d'octubre: "Recordem a tants missioners i missioneres, homes i dones, que per portar l'Evangeli a llocs llunyans, han superat obstacles de tota mena, han donat veritablement la seva vida. (...) Cadascú de nosaltres, en la pròpia vida, pot donar testimoni de Crist, amb la força de Déu, amb la força de la fe. Amb la nostra petita fe, però forta, amb aquesta força podem donar testimoni de Jesucrist, per ser cristians amb la nostra vida, amb el nostre testimoni!. I d'on prenen aquesta força? La prenem de Déu en la pregària. La pregària és la respiració de la fe: en una relació de confiança i d'amor, no pot faltar el diàleg, i la pregaria és el diàleg de l'ànima amb Déu".

També us recomanem aquestes idees per celebrar una vetlla de pregària per memòria dels missioners, les missioneres i les poblacions a les que acompanyen.




0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!