• Francesc a OMP


  Discurs a l’Assamblea OMP
 • Octubre 2019: Un mes missioner


  El Papa proposa celebrar un mes dedicat a la Missió en el centenari de Maximun Illud
 • Discurs del Cardenal Filoni a OMP


  "L’Evangeli mai està anunciat per complert. La missió és al cor de la fe"
 • Guia Compartir la Missió


  Propostes de Voluntariat Missioner i #VeranoMisión per a joves

Els delegats de Missions es retroben a Barcelona

Els delegats de Missions de les diòcesis catalanes es reuneixen quatre cops a l'any: al mes d'agost, novembre, febrer i maig. Com és costum, el Seminari interdiocesà de Barcelona acollí aquesta trobada presidida pel Sr. Bisbe Joan Piris, com a representant de la Conferència Episcopal Tarraconense. 
Aquesta trobada va servir per a posar en comú les dificultats amb les que els delegats es van trobant per atansar la realitat missionera a les comunitats. Al mateix temps es van compartir propostes reeixides en diferents diòcesis que mantenen viva la realitat de la Missió. 
Cal destacar l'esperit de comunió entre els delegats i l'ambient de germanor que es respira en aquestes trobades. Aquest caliu afavoreix el sentiment de germanor, sentint-nos diferents parts d'un mateix cos, recolzats els uns als altres. 
El Rector del Seminari, mossen Nobert, informà als delegats sobre la importància que es dona la Missionologia en el pla de formació dels seminaristes. És habitual que els estudiants rebin visites de missioners que comparteixen la seva experiència missionera a d'altres països.  
0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!