• Francesc a OMP


  Discurs a l’Assamblea OMP
 • Octubre 2019: Un mes missioner


  El Papa proposa celebrar un mes dedicat a la Missió en el centenari de Maximun Illud
 • Discurs del Cardenal Filoni a OMP


  "L’Evangeli mai està anunciat per complert. La missió és al cor de la fe"
 • Guia Compartir la Missió


  Propostes de Voluntariat Missioner i #VeranoMisión per a joves

Les delegacions de Catequesi i Missions, treballen juntes

Dissabte passat, 9 de novembre, diverses catequistes, provinents de diferents parròquies de la diòcesi i alguna escola, es van aplegar a la Casa de l'Acció Catòlica, al tercer pis de l'avinguda Blondel, 11.
Van ser convocades per les delegacions de Catequesi i Missions per tal de presentar la campanya de la Infància Missionera.
Aquesta campanya té com a objectiu transmetre als infants una visió missionera de la vida; que no és altra que posar en pràctica els valors que Jesús en va ensenyar; especialment l'actitud fraterna que ens atansa als nostres germans més necessitats. 
Per tal de treballar aquests conceptes i actituds, la Delegació de Missions de Lleida ofereix un itinerari que comença amb la celebració de l'Advent Missioner, continua amb els "sembradors d'estrelles" i acaba amb la fira de la Infància Missionera. 
Aquest itinerari no fa més que reforçar el treball que ja es fa a les catequesis, des del punt de vista missioner; és a dir, del sortir d'un mateix per anar a trobar a qui ho necessita. 
En el taller, les catequistes van poder fer-se la idea de què representa la Infància Missionera, així com posar en comú idees concretes per tal de treballar amb els infants. 
Us reconanem que aneu seguint aquest blog i per informació més concreta ens escriviu un correu electrònic. 

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!