• Prega i ajuda a les Vocacions


  22 d’abril- Jornada Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Crida, resposta i Missió


  Presentació Jornada de Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Missatge del Papa per les Vocacions


  "Escoltar, discenir, viure la crida del Senyor"
 • Què és Vocacions Natives?


  Una jornada de pregària i ajuda a les vocacions als Territoris de Missió
 • A qui ajuda Vocacions Natives?


  A 75.000 seminaristes i 6.500 novicis/es i 2000 formadors als territoris de missió
 • Com col•laborar?


  Amb un donatiu o amb una beca missionera per les Vocacions dels Territoris de Missió
 • Pregària Vocacional


  Recursos de pregària per l’oració diària a escoles i instituts

Evangelii gaudium: “La sortida missionera és el paradigma de tota obra de l'Església”

El Papa ja ho havia anunciat i ho ha complert: ha publicat una exhortació apostòlica sobre l'anunci de l'evangeli en el món actual. Ja el títol recorda la gran exhortació de Pau VI la Evangelii nuntiandi sobre l'evangelització. Pretén proposar el model missioner com a inspirador de tota la tasca evangelitzadora de l'Església i dels deixebles de Crist perquè siguin missioners .
L'acte simbòlic de lliurament va tenir lloc el passat diumenge a la celebració de la missa de Crist Rei de cloenda de l'Any de la fe. Davant d'una gran multitud , amb la presència per primera vegada en un acte públic de les relíquies de l'apòstol Pere, al final de la celebració, el Bisbe de Roma va lliurar simbòlicament la seva exhortació apostòlica Evangelii gaudium a 36 representants del poble de Déu provinents de 18 diversos països.
A l'inici de l'exhortació apostòlica el Papa diu: "vull dirigir-me als fidels cristians per convidar-los a una nova etapa evangelitzadora marcada per aquesta alegria, i indicar camins per a la marxa de l'Església en els propers anys". Certament el Papa veu la clau de l'evangelització en l'alegria que ve de la fe en l'Evangeli. De fet el capítol primer es diu   "l'alegria que es renova i es comunica " i el segon " La dolça i confortadora alegria d'evangelitzar " , un desig expressat per Pau Vaig veure a la Evangelii nuntiandi ( n. 75 ) i que el papa Francisco ha repetit ja des d'abans de la seva elecció .0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!