• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

Evangelii gaudium: “La sortida missionera és el paradigma de tota obra de l'Església”

El Papa ja ho havia anunciat i ho ha complert: ha publicat una exhortació apostòlica sobre l'anunci de l'evangeli en el món actual. Ja el títol recorda la gran exhortació de Pau VI la Evangelii nuntiandi sobre l'evangelització. Pretén proposar el model missioner com a inspirador de tota la tasca evangelitzadora de l'Església i dels deixebles de Crist perquè siguin missioners .
L'acte simbòlic de lliurament va tenir lloc el passat diumenge a la celebració de la missa de Crist Rei de cloenda de l'Any de la fe. Davant d'una gran multitud , amb la presència per primera vegada en un acte públic de les relíquies de l'apòstol Pere, al final de la celebració, el Bisbe de Roma va lliurar simbòlicament la seva exhortació apostòlica Evangelii gaudium a 36 representants del poble de Déu provinents de 18 diversos països.
A l'inici de l'exhortació apostòlica el Papa diu: "vull dirigir-me als fidels cristians per convidar-los a una nova etapa evangelitzadora marcada per aquesta alegria, i indicar camins per a la marxa de l'Església en els propers anys". Certament el Papa veu la clau de l'evangelització en l'alegria que ve de la fe en l'Evangeli. De fet el capítol primer es diu   "l'alegria que es renova i es comunica " i el segon " La dolça i confortadora alegria d'evangelitzar " , un desig expressat per Pau Vaig veure a la Evangelii nuntiandi ( n. 75 ) i que el papa Francisco ha repetit ja des d'abans de la seva elecció .



0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!