• Prega i ajuda a les Vocacions


  22 d’abril- Jornada Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Crida, resposta i Missió


  Presentació Jornada de Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Missatge del Papa per les Vocacions


  "Escoltar, discenir, viure la crida del Senyor"
 • Què és Vocacions Natives?


  Una jornada de pregària i ajuda a les vocacions als Territoris de Missió
 • A qui ajuda Vocacions Natives?


  A 75.000 seminaristes i 6.500 novicis/es i 2000 formadors als territoris de missió
 • Com col•laborar?


  Amb un donatiu o amb una beca missionera per les Vocacions dels Territoris de Missió
 • Pregària Vocacional


  Recursos de pregària per l’oració diària a escoles i instituts

Comunicat d'Anastasio Gil García

Comunicat d'Anastasio Gil García , director nacional d' Obres Missionals Pontifícies, davant el nomenament del nou president de la Conferència Episcopal Espanyola.


Obres Missionals Pontifícies felicita, en nom de tots els missioners i missioneres espanyols escampats pel món, a Mons D. Ricardo Blázquez, pel seu nomenament com a President de la Conferència Episcopal Espanyola per al proper trienni. A aquesta afectuosa congratulació, es suma la pregària perquè Déu l’ il·lumini en el seu treball al servei de les diòcesis espanyoles.

Ricardo sempre ha mostrat una especial sensibilitat amb els missioners que han partit a la missió per anunciar l'Evangeli. En l'última Setmana Espanyola de Missionologia a Burgos, mostrava aquest afecte en pronunciar la conferència inaugural, en què recordava haver participat en alguna de les edicions anteriors com a seminarista i més tard com a sacerdot. Evocant la riquesa de la vida dels màrtirs, especialment en els territoris de missió, va concloure: "Alguna cosa ens faltaria si ens faltessin màrtirs" .

El treball específic de les OMP al servei de l'animació, formació i cooperació missioneres en cadascuna de les diòcesis espanyoles, fa que aquesta institució eclesial, a més de tenir el caràcter de Pontifícia, sigui alhora episcopal. El seu principal objectiu és enfortir la dimensió missionera de cadascuna de les Esglésies particulars. Des d'aquesta convicció que treballem a la Direcció nacional i en les direccions diocesanes de les OMP, ens sentim identificats amb la persona i treball del President de la Conferència Episcopal i tots els seus corresponents organismes, entre els quals destaquem la Comissió Episcopal de Missions i Cooperació entre les esglésies. És una nova oportunitat per reiterar la nostra adhesió eclesial als que té la missió d'enfortir i impulsar el mandat missioner .


Anastasio Gil García
Director d'Obres Missionals Pontifícies

Madrid, 12 març 2014

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!