• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

SETMANA DE LA SOLIDARITAT AL COL•LEGI MARISTES MONTSERRAT

La setmana passada, del 17 al 21 de març, al Col·legi Maristes Montserrat de Lleida es va celebrar la Setmana de la solidaritat.


El lema d’aquest any  Sembra esperança: canvia el món, convidava els alumnes a fer una mirada crítica al seu voltant  i ser agents de canvi. Per això, durant tota la setmana hi va haver xerrades de voluntaris que havien participat en els camps de treball de l’ONG SED, tallers i diferents activitats que van permetre els nens i joves prendre consciència de les desigualtats i injustícies que hi ha al món. 

A més,  es van realitzar diferents activitats de caire lúdic, com són el Dinar solidari , pintar el mural del lema al pati i l’acte de cloenda de la setmana solidària, que aquest any girava entorn als Drets dels infants.  Aquestes activitats van afavorir la convivència entre alumnes, professors, pares i mares i van omplir el pati de l’escola de jocs i bon ambient i també van permetre recollir diners per a recolzar dos dels projectes de l’ONG SED:
 
Dret a la educació a Mwanza (Tanzània): Es pretén crear una escola que garanteixi el dret a l’educació, amb els recursos necessaris perquè els alumnes puguin desenvolupar les seves capacitats, i puguin ser en un futur, agents de transformació social.

 Formació en informática a Fischat (Paraguai): per capacitar als mestres en software i manteniment d’informàtica, indispensable per tancar l’escletxa digital que pateixen les comunitats indígenes i per millorar la qualitat educativa de les escoles.

La setmana de la solidaritat ha estat un bon pretext per a fer viure d’una manera més intensa els valors de la justícia, la igualtat i la solidaritat.

Equip Pastoral

0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!