• Francesc a OMP


  Discurs a l’Assamblea OMP
 • Octubre 2019: Un mes missioner


  El Papa proposa celebrar un mes dedicat a la Missió en el centenari de Maximun Illud
 • Discurs del Cardenal Filoni a OMP


  "L’Evangeli mai està anunciat per complert. La missió és al cor de la fe"
 • Guia Compartir la Missió


  Propostes de Voluntariat Missioner i #VeranoMisión per a joves

Animació missionera a Maials

El pare Ramon Ribas, jesuïta; va ser convidat per compartir el seu testimoni missioner al poble de Maials. Actualment forma part de la comunitat de jesuïtes de Lleida. Durant una trentena d'anys va dedicar-se al servei de l'església del Txad. Realitzà diverses tasques pastorals, arribant a ser el director de les Obres Missionals Pontifícies (OMP), en aquell país. 
Mn. Dimas, rector de la parròquia de Maials; va acollir al pare Ramon en nom de la comunitat del poble. Els dos van concelebrar l'Eucaristia a l'església de l'Assumpció de la Mare de Déu. A continuació, al mateix temple, va tenir lloc la seva xerrada. 
El pare Ramon, mitjà la projecció d'un power point, dona a conéixer la realitat del país on va viure. D'aquesta manera atansa a les nostres terres una realitat ben diferent a nivell econòmic, social i religiós. 
I al mateix temps en recorda com hi ha persones que han deixat casa nostra per anunciar l'Evangeli de Jesús a aquells que no el coneixen. Posant-se al servei dels més necessitats. 
Des de la Delegació de Missions, agraïm al pare Ramon la seva disponibilitat per compartir el seu testimoni sempre que se li ha demanat. 

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!