• Missatge del Papa


  "El mal s’escamparà tant, que l’amor de molts es refredarà"
 • DIA DE HISPANOAMÈRICA 2018


  Esglèsies joves, alegria i esperança
 • JOVES I MISSIÓ


  “Escoltar als joves i fer-los protagonistes” Francesc
 • Guia Compartir la Missió 2018


  Propostes de voluntariat missioner per joves
 • TROBADA MISSIONERA DE JOVES 2018


  6 al 8 d’abril, El Escorial, Madrid
 • ANIMACIÓ MISSIONERA


  Recursos per l’animació missionera de joves
 • SUPERGESTO


  Revista missionera pels joves

Animació missionera a Maials

El pare Ramon Ribas, jesuïta; va ser convidat per compartir el seu testimoni missioner al poble de Maials. Actualment forma part de la comunitat de jesuïtes de Lleida. Durant una trentena d'anys va dedicar-se al servei de l'església del Txad. Realitzà diverses tasques pastorals, arribant a ser el director de les Obres Missionals Pontifícies (OMP), en aquell país. 
Mn. Dimas, rector de la parròquia de Maials; va acollir al pare Ramon en nom de la comunitat del poble. Els dos van concelebrar l'Eucaristia a l'església de l'Assumpció de la Mare de Déu. A continuació, al mateix temple, va tenir lloc la seva xerrada. 
El pare Ramon, mitjà la projecció d'un power point, dona a conéixer la realitat del país on va viure. D'aquesta manera atansa a les nostres terres una realitat ben diferent a nivell econòmic, social i religiós. 
I al mateix temps en recorda com hi ha persones que han deixat casa nostra per anunciar l'Evangeli de Jesús a aquells que no el coneixen. Posant-se al servei dels més necessitats. 
Des de la Delegació de Missions, agraïm al pare Ramon la seva disponibilitat per compartir el seu testimoni sempre que se li ha demanat. 

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!