• Prega i ajuda a les Vocacions


  22 d’abril- Jornada Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Crida, resposta i Missió


  Presentació Jornada de Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Missatge del Papa per les Vocacions


  "Escoltar, discenir, viure la crida del Senyor"
 • Què és Vocacions Natives?


  Una jornada de pregària i ajuda a les vocacions als Territoris de Missió
 • A qui ajuda Vocacions Natives?


  A 75.000 seminaristes i 6.500 novicis/es i 2000 formadors als territoris de missió
 • Com col•laborar?


  Amb un donatiu o amb una beca missionera per les Vocacions dels Territoris de Missió
 • Pregària Vocacional


  Recursos de pregària per l’oració diària a escoles i instituts

"MISSIONERS " s'endinsa en el jihdisme


Durant diverses dècades, els grups islamistes més radicals han nodrit les posicions més intransigents; arribant a la violència extrema. Síria, Iraq, Nigèria, Sudan, Somàlia, Egipte ... l'estan patint en els nostres dies. Però, ¿a què es deu aquest auge del jihadisme que indigna els propis musulmans i que acaba també assassinant a milers? A aquesta pregunta i a moltes altres relacionades amb aquest assumpte tracta de respondre la revista Missioners Tercer Mil·lenni del mes de novembre en un reportatge que, sota el títol "Jihadisme, la malaltia de l'islam", recull la secció "Església a fons". "La guerra que estan portant a terme en nom de l'islam és -assenyala el seu autor, el pare blanc Agustí Arteche- la perversió dels valors religiosos i la negació dels drets humans més fonamentals".
Amb motiu de la celebració de la primera fase del Sínode dels Bisbes sobre "Els reptes pastorals de la família en el context de l'evangelització", la revista Missioners tercer mil·lenni també s'ha preocupat de destacar i analitzar en les seves pàgines centrals els problemes que afecten a aquesta cèl·lula bàsica de les nostres societats en els països de missió. En aquests llocs la pobresa, l'emigració i la violència són les tres grans amenaces a què les llars s'han d'enfrontar.
Altres temes que s'aborden en el número de novembre d'aquesta publicació són les recents eleccions presidencials celebrades a Moçambic, així com una interessant entrevista al missioner combonià i bisbe de Bangassou (República Centreafricana), Juan José Aguirre, que subratlla: "L'Església és sempre l'última a apagar la llum ". En les pàgines de Cultura s'aborda el problema dels "Nens acusats de bruixeria", tractat en el documental Jo no sóc bruixa.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!