• Francesc a OMP


  Discurs a l’Assamblea OMP
 • Octubre 2019: Un mes missioner


  El Papa proposa celebrar un mes dedicat a la Missió en el centenari de Maximun Illud
 • Discurs del Cardenal Filoni a OMP


  "L’Evangeli mai està anunciat per complert. La missió és al cor de la fe"
 • Guia Compartir la Missió


  Propostes de Voluntariat Missioner i #VeranoMisión per a joves

Neix la Infància Missionera a Borges

La Infància Missionera, és un moviment infantil de caràcter universal. Està arrelat principalment a Llatinoamerica i moltes diòcesis espanyoles. Aquest moviment celebra la seva gran festa el darrer diumenge del mes de gener. El lema que inspira la Infància Misionera és "els nens ajuden els nens". L'esperit de la Infància Missionera va inspirant cada vegada més a les catequistes, que veuen en aquesta campanya, la gran oportunitat per a donar a conèixer la Missió, als nostres infants.
A la parròquia de Borges Blanques ja fa temps que alguns catequistes es plantegen com formar un grup d'Infància Missionera. Doncs bé, el passat dissabte 22 de novembre; van celebrar la primera trobada. Així ens ho expliquen en la seva crònica: 


Avui, dia de santa Cecília, hem tingut la primera trobada del curs amb els nens de Les Borges Blanques que volen formar part del grup de la Infància Missionera de la nostra Unitat Pastoral.
14 nens, entre els 7 i 12 anys, i 3 monitors ens hem aplegat a la rectoria de les Borges per a descobrir junts aquesta aventura de ser infants missioners i preparar una representació musical amb la qual portar el missatge de l'alegria de Jesús als nens de catequesi i als seus familiars en una trobada interparroquial que celebrarem el proper diumenge 30 de novembre.
A la pregunta de com podem ajudar als nens que pateixen per la fam, les malalties, la guerra i altres penúries... els petits missioners de les Borges han anat expressant diverses solucions que hem recollit i que intentarem posar en pràctica com a grup en la mida de les nostres possibilitats.
Les trobades les farem cada 15 dies, els dissabtes de 11h a 13h.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!