• Prega i ajuda a les Vocacions


  22 d’abril- Jornada Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Crida, resposta i Missió


  Presentació Jornada de Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Missatge del Papa per les Vocacions


  "Escoltar, discenir, viure la crida del Senyor"
 • Què és Vocacions Natives?


  Una jornada de pregària i ajuda a les vocacions als Territoris de Missió
 • A qui ajuda Vocacions Natives?


  A 75.000 seminaristes i 6.500 novicis/es i 2000 formadors als territoris de missió
 • Com col•laborar?


  Amb un donatiu o amb una beca missionera per les Vocacions dels Territoris de Missió
 • Pregària Vocacional


  Recursos de pregària per l’oració diària a escoles i instituts

Atansant-nos a la Missió

El passat dimecres els joves universitaris van tenir una oportunitat per atansar-se a la realitat missionera. El SAFOR (Servei d'atenció, formació i orientació religiosa);  organitza un cop cada mes una activitat diferent adreçada a aglutinar els estudiants de la UdL. Per aquest mes de desembre es va organitzar una taula rodona formada per quatre testimonis. Quatre persones amb experiències intenses viscudes al costat de missioners i missioneres. 

Durant dues hores, els assistents van poder viatjar des del Txad, de la mà d'Alexis, fins al Perú amb la companyia de la Pilar; passant per Nicaragua amb la Maricel i Tanzania amb Mari Cruz. Van ser quatre testimonis molt diferents que van formar un interessant mosaic.

Alexis, va passar dos anys de la seva formació com a jesuïta al Txad. Actualment recolza grups de joves que tenen una experiència de curta durada, coneixent la Missió dels jesuïtes en aquell país. Forma part de la comunitat jesuïta de Lleida i de l'equip de professorat del col·legi Claver. 

La Maricel i el seu espòs Santi, han treballat tota la vida al col·legi Episcopal de Lleida. Un cop jubilats, dediquen els seus estius a conèixer altres cultures i realitats des de l'actitud del SERVEI. Van compartir amb nosaltres el que van conèixer a Nicaragua juntament amb les germanes dominiques de l'Anunciata. 

La Pilar, directora de Salesians Sant Jordi-Plataforma d'Educació social, al servei dels joves desfavorits de Lleida;  va compartir els seus dos anys viscuts a Perú, amb les germanes salesianes. Un tros de la seva vida on va passar els millors i pitjors moments.

La Mari Cruz, mestra de religió a l'escola pública; ha passat per diverses experiències curtes, a diversos països i acompanyada de diferents ongd's. Va compartir amb nosaltres la darrera, aquest estiu passat a Tanzania, juntament amb els germans maristes. 
Una representació dels assistents. 


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!