• Missatge del Papa


  "El mal s’escamparà tant, que l’amor de molts es refredarà"
 • DIA DE HISPANOAMÈRICA 2018


  Esglèsies joves, alegria i esperança
 • JOVES I MISSIÓ


  “Escoltar als joves i fer-los protagonistes” Francesc
 • Guia Compartir la Missió 2018


  Propostes de voluntariat missioner per joves
 • TROBADA MISSIONERA DE JOVES 2018


  6 al 8 d’abril, El Escorial, Madrid
 • ANIMACIÓ MISSIONERA


  Recursos per l’animació missionera de joves
 • SUPERGESTO


  Revista missionera pels joves

Acció de gràcies a cal les missioneres

Les missioneres auxiliars de l'Església és una comunitat de dones, que han donat la seva vida al servei dels altres. Allà on han passat han deixat una petjada que ningú pot esborrar. Sigui a la comunitat de Bolivia, sigui a la de Barcelona o sigui a la de Lleida. En acabar aquest any 2014,  les tres missioneres que viuen a la comunitat de Canonge Brugulat, han decidit tancar la casa on han viscut els darrers quaranta anys. A partir d'ara continuaran una nova etapa, continuaran al servei dels altres, però des d'un lloc diferent. Moltes són les institucions i persones que hem gaudit i aprés de la seva actitud acollidora i servicial: al barri de Magraners, a als inicis de la  Fundació Aspros, a la presó, al barri del Secà de Sant Pere, a Bolívia, als inicis de l'escola de Teologia, a les joves que es van formar en l'escola d'oficis, als seus veïns, la delegació de missions i qualsevol persona o institució que buscava un espai per desenvolupar-se. 
Ahir dia de Nostra Senyora de l'Esperança, vam compartir la darrera celebració de l'Eucaristia a la seva capella; donant les gràcies per tanta vida compartida. Ens acompanyà el Sr. Bisbe, mossen Jové i mossen Tarragona i mn. Ramon Prat, que no va poder ser present físicament, però sense dubte hi va ser amb el seu pensament i el seu esperit. 
Una de les veïnes, en representació dels que estimem a les missioneres, va llegir una carta dedicada a elles. Hem destacat un paràgraf que resumeix el sentiment dels que hi érem:

"Las personas que hemos estado en contacto con vosotras, hemos adquirido unas enseñanzas que nunca podemos olvidar. Tenemos muchos recuerdos vuestros, muchas vivencias y sobre todo un ejemplo de caridad, de entrega a los demas que solo Dios sabe porque nosotros no sabemos ni la mitad de loas cosas que haceis. (...) Dios os premiará cuando llegueis al cielo con las manos llenas de las buenas obras que habeis hecho, o con las manos vacías porque lo habeis dado todo." 

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!