• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

FIRA DE LA INFANCIA MISSIONERA

Els participants a mesura que arribaven...

 Com cada any, i ja en fa dotze; les delegacions de Catequesi i Missions, organitzen la Fira de la Infància Missionera. Aquesta és una activitat lúdica amb la que atansem als nens i nenes la realitat missionera. Enguany la Fira ha tingut lloc al Col·legi Episcopal de Lleida. Han assistit un centenar d'infants que es preparen per rebre el sagrament de la Comunió; de l'esplai de la parròquia Sant Ignasi, de l'esplai del col·legi Sant Jaume, de l'esplai del col·legi Episcopal, de les parròquies del Carmen, Sant Salvador, Santa Teresina, Sant Jaume, Sant Pau i dels pobles de Borges Blanques, Almenar i Castelldans.
El nou grup d'Infància Missionera
Un dels petits grups, preparant el joc

Per començar,  el nou grup de Infància Missionera de la  parròquia de les Borges Blanques; va fer una presentació de les activitats que duen a terme com a grup. A continuació, el pares es van quedar al mateix saló d'actes per conéixer el testimoni del germà Martín Cuenca, germà de l'ordre de Sant Joan de Déu. Va explicar la presencia de l'ordre a Moçambic i en especial, el seu servei en l'àmbit sanitari i social. Mentrestant;  els infants van anar al pavelló del col·legi per realitzar diferents jocs, relacionats amb les qualitats que tenen els nens missioners. 
La festa va finalitzar amb un fantàstic berenar sol·lidari compartit per tots els nens i nenes, pares, catequistes i monitors.

I per acabar...berenar
Testimoni del germà Martín, a Moçambic 




0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!