• Francesc a OMP


  Discurs a l’Assamblea OMP
 • Octubre 2019: Un mes missioner


  El Papa proposa celebrar un mes dedicat a la Missió en el centenari de Maximun Illud
 • Discurs del Cardenal Filoni a OMP


  "L’Evangeli mai està anunciat per complert. La missió és al cor de la fe"
 • Guia Compartir la Missió


  Propostes de Voluntariat Missioner i #VeranoMisión per a joves

Cridats a sembrar

Des la Delegació de Missions del Bisbat de Lleida, estem preparant la I Diada Missionera. Una jornada oberta, especialment, a aquelles persones que es senten cridades a fer comunitat a les terres de ponent.  El nostre Bisbe i la delegada de Missions, ens conviden a participar.

LA MISSIÓ ÉS UNA I AFECTA A CADA BATEJAT

Benvolguts,

La nostra diòcesi és terra  de Missió. I al mateix temps, som cridats a portar la Bona Nova a tot el món. Estem cridats a sembrar a casa nostra…i més enllà. Per aquest motiu, la delegació de Missions de la nostra diòcesi, convoca a animadors de comunitat, agents de pastoral, líders de comunitat, catequistes i tota persona cridada a compartir la Bona Nova; a gaudir d’un espai de convivència i germanor.

El dia 20 de juny, a partir de les 10 del matí, se’ns convida a trobar-nos per compartir les nostres pobreses i riqueses en la tasca pastoral que tenim encomanda. Una jornada que pretén revitalitzar el nostre compromís pastoral, enmig de les nostres comunitats. Sense perdre de vista les nostres comunitats germanes, esteses per tot el món; en especial aquelles on hi ha la empremta dels missioners sortits de casa nostra.

En la mesura que les nostres comunitats siguin vives, de la nostra diòcesi podran sortir vocacions missioneres. En aquest canvi d’època, necessitem espais on llegir els signes dels temps i donar-hi resposta, deixant-nos acompanyar per l’Esperit Sant.

Et convidem a participar, al mateix temps que et demanem donis a conèixer aquesta iniciativa entre les persones qui comparteixes la teva tasca pastoral.

El Senyor Jesús compta amb tu. 

    

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!