• Missatge del Papa


  "El mal s’escamparà tant, que l’amor de molts es refredarà"
 • DIA DE HISPANOAMÈRICA 2018


  Esglèsies joves, alegria i esperança
 • JOVES I MISSIÓ


  “Escoltar als joves i fer-los protagonistes” Francesc
 • Guia Compartir la Missió 2018


  Propostes de voluntariat missioner per joves
 • TROBADA MISSIONERA DE JOVES 2018


  6 al 8 d’abril, El Escorial, Madrid
 • ANIMACIÓ MISSIONERA


  Recursos per l’animació missionera de joves
 • SUPERGESTO


  Revista missionera pels joves

Cridats a sembrar

Des la Delegació de Missions del Bisbat de Lleida, estem preparant la I Diada Missionera. Una jornada oberta, especialment, a aquelles persones que es senten cridades a fer comunitat a les terres de ponent.  El nostre Bisbe i la delegada de Missions, ens conviden a participar.

LA MISSIÓ ÉS UNA I AFECTA A CADA BATEJAT

Benvolguts,

La nostra diòcesi és terra  de Missió. I al mateix temps, som cridats a portar la Bona Nova a tot el món. Estem cridats a sembrar a casa nostra…i més enllà. Per aquest motiu, la delegació de Missions de la nostra diòcesi, convoca a animadors de comunitat, agents de pastoral, líders de comunitat, catequistes i tota persona cridada a compartir la Bona Nova; a gaudir d’un espai de convivència i germanor.

El dia 20 de juny, a partir de les 10 del matí, se’ns convida a trobar-nos per compartir les nostres pobreses i riqueses en la tasca pastoral que tenim encomanda. Una jornada que pretén revitalitzar el nostre compromís pastoral, enmig de les nostres comunitats. Sense perdre de vista les nostres comunitats germanes, esteses per tot el món; en especial aquelles on hi ha la empremta dels missioners sortits de casa nostra.

En la mesura que les nostres comunitats siguin vives, de la nostra diòcesi podran sortir vocacions missioneres. En aquest canvi d’època, necessitem espais on llegir els signes dels temps i donar-hi resposta, deixant-nos acompanyar per l’Esperit Sant.

Et convidem a participar, al mateix temps que et demanem donis a conèixer aquesta iniciativa entre les persones qui comparteixes la teva tasca pastoral.

El Senyor Jesús compta amb tu. 

    

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!