• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

Intenció missionera del Sant Pare per juliol

Papa Francisco al presidir el rezo del Ángelus hoy. Foto: L'Osservatore Romano

OMPRESS-ROMA (1-07-15) 

Per a que, davant les desigualtats socials, els cristians d'Amèrica Llatina donin testimoni d'amor als pobres i contribueixin a una societat més fraterna, és la intenció missionera o per l'evangelització que proposa el Sant Pare pel mes de juliol.

Precisament durant aquest mes de juliol, tindrà lloc la visita del Papa a Equador, Bolivia i Paraguai. A través d'un vídeo, feia arribar la seva salutació abans de tornar a trepitjar la seva estimada Llatinoamerica: 

"Estimats germans i germanes d'Equador, Bolivia i Paraguai: Falta poc pel viatge. Amb aquesta salutació primera, voldria expressar la meva proximitat, simpatia, la meva bona voluntat. El meu desig és estar amb vosaltres, compartir les vostres preocupacions, manifestar-vos el meu afecte i proximitat i alegrar-me amb vosaltres també. 

Vull ser testimoni d'aquesta alegria de l'Evangeli i portar-vos la tendresa i la carícia de Déu, el nostre Pare, especialment als seus fills més necessitats, a la gent gran, als malalts, als empresonats, als pobres, als que són víctimes d'aquesta cultura del "rebuig".

L'amor del Pare tan misericordiós ens permet sense mesura, descobrir el rostre del seu Fill Jesús en cada germà, en cada germana nostra, en qui tenim al costat. Tan sols és necessari atansar-se, fer-se proper. Com Jesús va dir a aquell jove doctor de la llei, en el moment que li va preguntar: Qui és el meu germà? Fer allò que va fer el bon samarità, caminar i fer el mateix; apropa't, no passis de llarg.

En aquest viatge visitaré tres nacions germanes en aquestes terres del continent americà. La fe que tots nosaltres compartim és font de fraternitat i solidaritat, construeix pobles, forma famílies, fomenta la concòrdia i alena el desig i el compromís per la pau. 
En aquests dies previs a la nostra trobada, dono gràcies a Déu per vosaltres i demano que siguin perseverants en la fe, que tinguin el foc de l'amor, de la caritat i que es mantinguin ferms en l'esperança que mai defrauda. Prego que uneixin les seves oracions a les meves per a que l'anunci de l'Evangeli arribi a les perifèries més allunyades i segueixi fent que els valors del Regne de Déu siguin llevat de la terra també als nostres dies.

Que la Mare de Déu, us cuidi, com a Mare d' Amèrica, us cuidi i que el Senyor us beneeixi. Moltes gràcies, fins aviat i, si us plau, no s'oblidin de pregar per mi". 






0 comments :

Publica un comentari a l'entrada

Ens agraden els comentaris constructius fets amb respecte!